Actualitat

​La història de Sau a l’abast

La revista repassa una per una totes les cançons de Sau

Amb cada exemplar hi trobaràs una reproducció a escala d’un dels pòsters de les gires del grup

| 06/03/2018 a les 21:00h

Portada Enderrock 273
Portada Enderrock 273 | Foto de Juan miguel Morales
Sau, la mítica banda que van crear Carles Sabater i Pep Sala, torna a estar d’actualitat. L’aparició recent del disc Una nit al teatre (L’indi, 2017) va iniciar simbòlicament la celebració del trentè aniversari de la banda, que tindrà el seu punt culminant en un seguit de concerts on els músics i els tècnics de la banda original de Sau repassaran algunes de les cançons que van servir per convertir el grup en un dels bucs insígnia de l’anomenat ‘rock català’.

En aquest context, Enderrock dedica un número especial a la mítica banda, amb una biografia il·lustrada i l’explicació de com seran els concerts del 2018-19 i una petita col·lecció dels pòsters de les gires de Sau. Pep Sala i Joan Capdevila repassen totes i cadascuna de les cançons de la discografia del grup explicant els perquès de cada peça i revelant algunes anècdotes poc conegudes de la banda. A més, amb la revista trobareu la reproducció a escala d’un dels pòsters de les gires de Sau.

La revista, que s’enviarà a tots els subscriptors d'Enderrock, també es podrà adquirir conjuntament amb el diari Ara per 6,95 euros el dia 12 de març. Per poder-ho fer, a més, heu de presentar al quiosc el cupó que apareixerà a la contraportada del diari els dies 10 i 11 de març.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sau, Pep Sala, Carles Sabater

COMENTARIS

Un gran projecte

Manel manzano, 07/03/2018 a les 13:41

Me alegra que es doni un digne homenatge als musics que varen vestir el projecte i per suposat a carles no hi ha millor manera que fent el que saben fer tocar en directe per uns quants concerts, ho trobo molt encertat, trobo a faltar algun music pero enteng que durant la carrera del grup han pasat molts.

Boig per tu

Sandra Villalobos LLorca, 11/05/2019 a les 17:05

Una de les millors cançons i sentiments que mai he escoltat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.