Estrenes

Avancem «Pèndol», nou tema de Senyor Oca

'Pèndol' és el primer avançament de 'Cant de pagès', el nou disc de la banda que veurà la llum al setembre

Aquest 11 de març el tema serà presentat a totes les plataformes a través d'un videoclip

Senyor Oca fitxa per La Fourni

| 10/03/2018 a les 12:00h

Senyor Oca
Senyor Oca
Cant de pagès (La Fourni, 2018) és el nou disc de Senyor Oca, que sortirà del forn a principi de setembre. És el tercer àlbum del grup nascut a Barcelona, que seguint l'arrel del hip-hop dels noranta que sempre els ha caracteritzat acoblen als seus ritmes noves direccions musicals com el drum'n'bass, el dub i algunes pinzellades de break i de trap.

A Enderrock.cat, per amainar l'espera del llançament, oferim el primer avançament del disc: "Pèndol", un tema que formarà part d'aquest àlbum amb un nou format de banda amb el qual Senyor Oca està creant les noves cançons. Aquest 11 de març el tema serà presentat a totes les plataformes a través d'un videoclip.



Sergi Sala, la veu de Senyor Oca, explica amb més profunditat la interpretació d'aquesta peça on s'utilitza el pèndol com a metàfora de la pròpia vida: "El pèndol, cos suspès d'un punt fix de manera que pot oscil·lar sota l'acció de la gravetat i la inèrcia. Constantment estem prenent decisions, unes més dificils que altres. Aquestes decisions ens porten a viure les seves conseqüències. Així anem creant el camí que sabem on comença, pero no on acaba. Hi ha molts pèndols, cadascun amb el seu significat funcional o simbòlic. El simbolisme del nostre pèndol és la part fixa, que sap d'on ve, contemplant el seu origen, i oscil·la procurant decidir amb consciència i si més no estar en pau amb si mateix".

En honor a la primera cançó de rap a la Terra que Senyor Oca van escriure l'any 2010, Can pagès és el nom que han volgut posar a aquest proper LP, el tercer àlbum del grup. Amb Entre druïdes (autoeditat, 2013) els barcelonins van trencar el gel del rap en català obrint camí a molts artistes que també es van atrevir a escriure en aquesta llengua; amb Anaguet lleig (autoeditat, 2015) van començar a sortir de la ciutat comtal per recórrer altres poblacions catalanes, i amb Atmosfera (autoeditat, 2016) es van consolidar en el panorama musical català coronant-se amb el Sona9 2017. Tot apunta que Can pagès serà un nou estímul per a la carrera musical d'aquest grup que des del 2013 roman en estat ascendent.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Estrenes, hip hop, Cant de pagés, dub, Senyor Oca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.