Actualitat

Valtonyc vol reincidir amb el seu primer disc

El raper mallorquí s'ha autoeditat el seu àlbum de debut, 11 cançons "agressives i reivindicatives"

El disc surt unes setmanes després de la condemna a 3 anys i 6 mesos de presó

Estrenem «Gegants», una de les cançons del nou disc de Valtonyc

| 09/03/2018 a les 12:28h

Valtonyc
Valtonyc | Juan Miguel Morales
Si hi ha un artista que aquests dies té la paella (o l'altaveu mediàtic) pel mànec, sens dubte aquest és Valtonyc. Aprofitant la repercussió que malauradament li ha donat la condemna de tres anys i sis mesos de presó per un rap on suposadament enaltia el terrorisme i proclamava injúries i calúmnies contra la corona, avui edita el seu primer disc, que és una declaració d'intencions. L'àlbum porta per títol El reincident (autoeditat, 2018).

En paraules de Josep Miquel Arenas i Beltran, aquestes 11 cançons són "una bomba, vull continuar sent agressiu i reivindicatiu, demostrar que no tinc cap por". Dos dies després de la seva actuació als Premis Enderrock, el raper reconeix que el millor d'aquesta situació és "el suport" que està rebent i prefereix no pensar en lo negatiu perquè es vol centrar a estar bé. 

Aquest disc està tocat pels esdeveniments que el raper ha viscut recentment, que segons ell: "M'han donat més força musicalment, m'ha agradat experimentar amb nous trucs, a més que l'experiència nova m'ha aportat moltes coses sobre les quals escriure". El reincident és el primer disc del balear, que fins ara només havia publicat singles acompanyats de vídeos a youtube.

L'àlbum es pot escoltar via Spotify i Youtube i també es pot comprar online, i els diners que es recaptin aniran destinats a pagar els costos judicials.



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Valtonyc, disc, actualitat, rap, El Reincident

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.