Concert

Et convidem al concert de Sabor de Gràcia al GuitarBcn

Per guanyar una de les dues invitacions dobles per al concert del dia 15 de març a la sala Luz de Gas només has d'omplir el formulari

Sabor de Gràcia ret homenatge a Peret en el seu nou disc

| 13/03/2018 a les 18:49h

Sabor de Gràcia
Sabor de Gràcia | Xavier Mercadé
Els rumberos de Gràcia per excel·lència tornen aquest 2018 amb un projecte molt especial, un disc en memòria del gran mite de la rumba originari del seu mateix barri, Peret. L'àlbum titulat Sabor a Peret (DiscMedi, 2018) conté cançons inèdites del rumbero i, a més del tutelatge de Sabor de Gràcia i en especial de Sicus Carbonell, té les col·laboracions de músics com Pau Donés, Lucrecia, Amistades Peligrosas, La Pegatina, Los del Río, Gypsy Kings, Txell Sust, Diego Amador, Estrella Morente i Dani Pubill (el net de Peret).

L'esperat concert de presentació d'aquest projecte es farà el dia 15 de març a la sala Luz de Gas de Barcelona. El festival Guitar BCN ha programat aquest espectacle de la vella i la nova rumba i nosaltres us hi convidem. Sortegem dues entrades dobles per anar-hi. Per participar només cal que omplis el següent formulari i el dijous farem públics els guanyadors.

 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Guitar Festival BCN 2018, concert, Sabor de Gràcia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.