Estrena

Atzembla obre les «Finestres» al punk i el funk

Estrenem "Finestres", una cançó del nou disc d'estudi del grup, 'Instint', que veurà la llum el pròxim 20 de març

Quins han estat els clips en català més vistos el 2016 a YouTube?

| 14/03/2018 a les 20:00h

Atzembla
Atzembla | Andreu Vélez Guillén
El proper 20 de març es publicarà Instint (autoeditat, 2018), tercer llarga durada d'Atzembla. Aquesta vegada el septet de l'Horta del Nord ha investigat en noves sonoritats, deixant de banda la dolçiana per submergir-se en la contundència del hardcore i la cadència del funk. A més, les peces d'aquest nou àlbum s'han enriquit amb les col·laboracions d'Atupa i l'actor Francesc Anyó.

Per amainar l'espera del llançament, a Enderrock.cat us presentem "Finestres", un nou single del disc on temes tan vitals com la complicitat, la salvació i l'esperança formen la lírica d'aquesta peça que surfeja entre riffs de guitarra i on la línia del baix o els arranjaments de vents acaben de donar forma a un tema que aporta frescor al seu repertori.



Atzembla es va formar el 2008 a l'Horta del Nord amb una combinació musical que barrejava punk, rock i ska. El seu debut discogràfic va ser Arrels (autoeditat, 2010). Dos anys després van publicar El teu viatge (Propaganda pel Fet!, 2013), un àlbum produït per Miquel Gironès d'Obrint Pas. El grup va endurir la seva proposta, accentuant els tocs punk, amb l'EP Cors armats (ecords DK, 2016). Aquestes sonoritats s'han mantingut en el seus darrers senzills, "La mà invisible", "Udol" i "Pólvora".

D'altra banda, Atzembla manté el compromís social amb Instint (autoeditat, 2018), on les seves lletres aborden temes com el control de les grans empreses sobre la privacitat a internet o les càrregues policials de l'1 d’Octubre a Catalunya, combinats amb continguts de caràcter més intimista i personal. 

La posada de llarg de l'àlbum tindrà lloc a la sala Rock City d'Almàssera (l'Horta del Nord) el proper 6 d'abril, on el grup estarà acompanyat per altres dos grups valencians: Funkiwis i Contra-Band.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Atzembla, funk, punk, hardcore

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.