ESTRENA

Estrenem «Perfectes», la cançó que obre el quart disc d'Els Catarres

'Tots els meus principis' es publicarà aquest 16 de març i s'endinsa en sons més electrònics

Enderrock Sona amb David Busquets i Els Catarres

Els Catarres enllesteixen «Tots els meus principis»

| 15/03/2018 a les 12:00h

Els Catarres
Els Catarres | Michal Novak
Queda només un dia perquè Els Catarres presentin el seu quart disc: Tots els meus principis (Música Global, 2018) és una nova declaració d'intencions del trio d'Aiguafreda. A un dia de la seva publicació, estrenem la cançó que obre l'àlbum. "Perfectes" és una introducció perfecta que combina l'esperit catarra amb el vessant més electrònic del grup.



Sobre aquesta nova direcció electrònica, Jan Riera explica: "No volíem que fos la típica electrònica de festa, si hi posàvem sonoritats d'aquest tipus volíem que fossin més de la nostra època, és a dir instruments que sonessin més vuitanters, amb teclats analògics, i per això ha acabat sortint així". 

Catalogar "Perfectes" com una declaració de principis no és cap disbarat, perquè justament és on hi ha l'estrofa que dona títol al disc. Sobre aquest discurs amagat, Èric Vergés comenta: "Fa referència a les primeres vegades, que acaben definint la nostra manera de ser i els nostres principis. Si em dius com has après a fer les coses et diré qui ets".

Els primers concerts de presentació del nou disc d'Els Catarres seran al festival Cruïlla Primavera al Poble Espanyol (6 d'abril), a Burjassot (5 de maig), a Inca (9 de juny), a Bilbao (15 de juny) i a Madrid el 16 de juny.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Els Catarres, estrena, Perfectes, Tots els meus principis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.