Darrers dies per presentar-se al III Premi Teresa Rebull

Adreçat a produccions musicals en cultura popular i tradicional

Concert de Maika Makovski a la sala Apolo de Barcelona

Balkan Paradise Orchestra guanyen el X Concurs Sons de la Mediterrània

| 15/03/2018 a les 10:14h

CarMenKa, de Maika Makosvki, va ser el projecte guanyador del II Premi Teresa Rebull
CarMenKa, de Maika Makosvki, va ser el projecte guanyador del II Premi Teresa Rebull
Aquest divendres 16 de març a les 15 h s'acaba el termini per presentar propostes al III Premi Teresa Rebull. El projecte guanyador rebrà 5.000 euros i una estada de creació, i s'estrenarà durant la propera Fira Mediterrània, que se celebrarà a Manresa del 4 al 7 d'octubre. 

El Premi està convocat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa, amb la col·laboració de l'Espai Marfà - Ajuntament de Girona i la Fundació Privada Casa de la Música del Gironès. Té per objectiu donar suport a projectes musicals que trobin en els elements de la cultura popular i tradicional el seu eix creatiu, col·laborant en el finançament del procés de producció: arranjaments, direcció, escenografia, assaig i implantació en escenari, etc. Els projectes han de tenir com a resultat la presentació en directe d’un espectacle musical, sense perjudici del diàleg amb altres disciplines artístiques. Podeu consultar les bases completes del Premi en aquest enllaç.

L'any 2016 la primera edició del Premi Teresa Rebull la van guanyar Carles Belda i Sanjosex pel projecte Càntut, en què treballaven cançons de tradició oral extretes del cançoner online homònim. El 2017 el projecte guanyador va ser CarMenKa, on la rockera mallorquina Maika Makosvski recreava lliurement les seves arrels andaluses i macedònies acompanyada de músics de molt diversa procedència.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Premi Teresa Rebull, Fira Mediterrània

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.