Actualitat

Els concerts del BarnaSants que no et pots perdre aquesta setmana

El festival de cançó d'autor programa artistes com Maria Arnal i Marcel Bagés, Guillem Roma, Tren Seeger, Joana de Diego, Sílvia Tomàs o Abraham Rivas, entre altres

| 21/03/2018 a les 18:00h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
El BarnaSants 2018 ja ha sobrepassat el seu equador. El festival que va començar el passat 26 de gener porta ja una setantena de concerts a l'esquena aquest 2018. No obstant això, encara són moltes les actuacions que queden abans el festival no tanqui files el 14 d'abril. 

Aquesta setmana destaca l'actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés, que se celebrarà el divendres 23 de març al Teatre Plaza de Castelldefels. El duet format per la cantant badalonina i el guitarrista flixanco presenta el seu premiat disc, 45 cerebros i un corazón (Fina Estampa, 2017). Una altra actuació de pes serà la de Guillem Roma, que tindrà lloc al Casinet d'Hostafrancs el diumenge 25. L'osonenc deixa fluir la música a través de les seves experiències traslladades a Connexions (Sulawesi Records, 2017).

La resta d'actuacions que se sumen aquesta setmana van a càrrec de Tren Seeger, el quartet liderat per Arthuro Gaya que adapta i contextualitza al català peces històriques que encara són vigents en els temps actuals; Ian Sala, que presenta, juntament amb la nova banda Els Efectes Secundaris, el seu tercer treball, 4 fustes (Satelite K, 2018); Abraham Rivas amb el seu darrer àlbum farcit de pop introspectiu, Cançons de la roba estesa (Mesdemil, 2017); el duet format per Raquel Lúa i Amaia Miranda, que transita del flamenc a la música brasileira; la cantautora tortosina Montse Castellà, que presenta el seu quart àlbum; Joana de Diego –filla d'Elba Picó–, que ret homenatge a la seva mare recuperant algunes de les seves cançons; la cantautora del Montseny Sílvia Tomàs; els italians residents a Barcelona Piero Pesce i Questioni Meridionali Folk, i el cantant i guitarrista mallorquí Manel Pich, amb les seves versions de cançons de lluita i revolució d'artistes balears.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, barnasants, Joana de Diego, Maria Arnal i Marcel Bagés, Guillem Roma, tren seeger, Barnasants, abraham rivas, sílvia tomàs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.