Estrena

El nou videoclip de Caseta és el resultat de 5.000 dibuixos: estrenem «Júlia»

El grup posa imatge i color a una de les cançons del seu disc de debut, 'Naufragi' (Hidden Track, 2017)

Jan Buixeda, compositor i veu de Caseta, ens explica la laboriosa elaboració del vídeo

| 21/03/2018 a les 12:20h

Caseta
Caseta | Jan Malgosa
A Enderrock.cat avancem el nou videoclip de Caseta. El grup nascut l’any 2013 a Matadepedra presenta "Júlia", el quart tema del seu darrer disc, Naufragi (Hidden Track, 2017), adaptat al format audiovisual. Les imatges en ‘mode retro’ del seu concert de presentació del disc es complementen amb un seguit d’animacions relacionades amb la lletra de la cançó i contrasten l’estètica visual amb uns colors vius sobreposats a les imatges en blanc i negre.


Parlant amb Jan Buixeda, cantant i compositor de Caseta, explica com s'ha gestat el videoclip: “Hem volgut transmetre a partir de la idea del nàufrag tota una història tancada en el procés que un viu quan té una relació. ‘Júlia’ era el tema que reflectia millor tot aquest procés de ‘Naufragi’, per això vam decidir fer-ne un videoclip”.

La idea d'aquest format on es combina dibuix i imatge és de Lluís Sellarès, director de producció del clip i a qui Buixeda mostra el seu agraïment igual que a tots aquells que han fet possible la peça. “Estic molt agraït amb els productors, que han tardat  gairebé quatre mesos a tancar el videoclip. Han creat unes animacions frame per frame on calcaven els dibuixos amb una pantalla i després les escanejaven i afegien al vídeo, cosa que suposa una feinada molt gran. És una animació feta per la il·lustradora Mercè Sellarès i Pablo Paloma en va realitzar el muntatge, i en total els ha suposat uns cinc mil dibuixos. També vull agrair la tasca de Roc Montoriol i Pepe Gay que ens van ajudar amb el projecte".

D’altra banda, Buixeda ha anunciat que el de “Júlia” no serà l’únic videoclip de Caseta: “Properament també traslladarem al format audiovisual el tema ‘Éssers humans’, i a llarg termini intentarem que cada tema tingui la seva adaptació al vídeo, ja sigui en un directe o amb un videoclip”.

Naufragi (Hidden Track, 2017) es va publicar l'octubre passat i és el debut de la banda de Matadepera, que el continua presentant. El proper concert serà aquest divendres 23 de març hi a la sala Depósito Legal de l’Hospitalet de Llobregat. Paral·lelament als concerts, Caseta ja comença a treballar en noves cançons.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Caseta, videoclip

COMENTARIS

Bon resultat!

Anònim, 21/03/2018 a les 13:04

Felicitats per aquesta currada, molt bona feina.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.