Actualitat

Arriba la final del Bala Perduda, coneixes els 6 finalistes?

Aquest 23 de març la Sala Apolo acollirà la final de la cinquena edició del Bala Perduda

Joan Colomo presentarà l'últim enfrontament del concurs entre les 6 bandes finalistes

| 22/03/2018 a les 13:00h

Cartell de la final de Bala Perduda
Cartell de la final de Bala Perduda
Amb l'objectiu de dinamitzar l'escena musical emergent, la Sala Apolo organitza des de fa 5 anys el concurs Bala Perduda. Durant el mes de febrer i març, 18 bandes han estat tocant en un total de 6 concerts a La [2] d'Apolo. D'aquestes, 6 han estat seleccionades mitjançant el vot del públic i del jurat per la Gran Final que tindrà lloc el divendres 23 de març a les 18 h a la Sala Apolo. Joan Colomo serà l'encarregat de presentar la final, on cada un dels grups tindrà 20 minuts per convèncer el públic i el jurat.

Bandes finalistes
Agost. 
El trio barceloní es mou entre el shoegaze, l'electrònica i el dream rock per crear una fusió amb accent vintage i imatge glitter. D'origen indie, Agost té en les guitarres elèctriques, l'electrònica i la veu els seus principals ingredients.


Monsieur Cactus. Duet de synthpop-queer amb accent folkròric i viuntanter. El grup de Terrassa presenta el seu EP Hemisferios (autoeditat, 2017)una proposta de pop electrònic amb influències indies i amb una proposta de directe festiva i ballable.


North State. Els germans Laia i Pol Vehí proposen amb aquest projecte una electrònica actual i enèrgica. Presentant el seu nou single "Downhillin", el duet barceloní ofereix un directe amb veus i sintetitzadors amb influències del hip-hop, l'indie i el pop.


Old Tucson. Rock and Roll amb arrels dels Estats Units més confederats. Amb riffs electritzants i ritmes contundents, la proposta rockera de la final presenta el seu EP Old Tucson (autoeditat, 2017) amb influències de l'indie, el punk i el rock alternatiu.


O'o: El duet francès resident a Barcelona presenta una fusió d'electrònica, textures i poesia. Amb molta expressió i proximitat, proposen un directe intens per presentar el seu EP Spells (autoeditat, 2017).


Vetviolet. El projecte en solitari de Brian Silva, conegut per The Zephyr Bones, presenta el seu single We Are Facing Too Many Possibilities. La proposta juga entre al pop-rock psicodèlic i el punk, vestit amb sintetitzadors i textures expressives, per crear un directe contundent i precís.



El grup guanyador de la Gran Final tindrà l’oportunitat de tocar a un escenari del Festival Primavera Sound 2018, de gravar un disc als estudis Aclam Records amb masterització a HitMakers Mastering i distribució digital amb la Cupula Music, i de tocar en directe al programa Feeel de BTV.



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, revista, Vetviolet, North State, O'o, Monsieur Cactus, Agost, Joan Colomo, Sala Apolo, Bala Perduda, Old Tucson, Apolo [2]

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.