Concerts

Concert de presentació del llibre-disc «Mans manetes». Hi vols anar?

Sortegem deu entrades dobes per al concert presentació del llibre-disc 'Mans manetes', que se celebrarà el 23 de març al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat

A l'Alguer hi ha un barber que canta

| 22/03/2018 a les 15:00h

Mans manetes
Mans manetes | Arxiu dels artistes
Aquest divendres 23 de març al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat se celebrarà el concert de presentació del llibre-disc Mans manetes. L'Alguer: paraules, cançons i veus de minyons, un projecte de la Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració del Festival BarnaSants, que té per objectiu promocionar la llengua catalana entre els nens i nenes de la ciutat de l’Alguer, a l'illa italiana de Sardenya.

El concert, que es farà a les 19 h, anirà encapçalat pels impulsors del projecte Marc Serrats i Claudio Gabriel Sanna. També hi participaran diversos artistes d’arreu dels territoris de parla catalana que han col·laborat al disc, entre els quals Pau Alabajos, Meritxell Gené, Guillem Roma, Carles Belda, Raph Dumas Lo Barber de l’Alguer. A més, a l’espectacle també hi participa la coral dels deu minyons, els nens algueresos que van enregistrar el disc el passat mes de setembre.

Vols anar al concert?
Des d'Enderrock.cat sortegem deu entrades dobles pel concert d'aquest divendres. Per participar en el concurs només has d'omplir aquest formulari i esperar a demà al matí, quan farem públics els guanyadors. Sort i música!
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, Claudio Gabriel Sanna, Marc Serrats, Mans manetes, concurs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.