Estrena

Així sona «Mirades», el nou senzill de Gessamí Boada

Primer single de 'White Flowers', el proper disc de la cantautora que veurà la llum el 6 d'abril

La veu de la cantant se sintonitza amb la guitarra de Pau Figueres

| 26/03/2018 a les 09:30h

El primer disc de Gessamí BoadaWhite Flowers (Segell Microscopi, 2018), veurà la llum el proper 6 d'abril. Per amainar l'espera, a Enderrock.cat us avancem "Mirades", el nou senzill de la cantautora, un dels tres temes en català que trobarem en aquest nou àlbum. 



Aquest primer tema que la cantant i compositora mataronina avança ens parla d'una experiència vital. La lletra d'aquesta peça canalitza la pena i la frustració arran d'una relació que no ha acabat gaire bé. "Mirades" serveix com a punt de partida per reflexionar sobre l'amor romàntic i passional amb un repunt irònic final: "I potser res del canto ni tan sols és cert".

Parlant amb Boada, ens ha explicat com va néixer aquesta composició: "És una de les cançons que vaig escriure més ràpid, perquè necessitava desfogar-me. Vaig barrejar expriències pròpies amb les d'altres persones".

Amb la direcció del productor i pianista Kquimi Saigi, hi podem identificar la característica guitarra de Pau Figueres. Juntament amb els músics Bernat Guàrdia al baix i Pep Terricabras a la bateria, aconsegueixen un so propi amb influències del pop i del jazz que es concilien a través d'uns aires mediterranis. Interpretat i produït amb elegància i frescor, "Mirades" és el tret de sortida de White Flowers (Segell Microscopi, 2018), el projecte més personal de Gessamí Boada.

"És un disc de cançons pròpies que he anat escrivint al llarg dels últims tres anys. Hi parlo de les experiències viscudes. He intentat transmetre a través de la música totes les meves inquietuds. La idea era trobar un so molt orgànic i natural per comunicar les meves emocions", explica la cantautora.

El disc es podrà escoltar el proper 6 d'abril, i hi ha col·laborat la maresmenca Judit Nedderman i el cantant alemany Léon Rudolf. Gessamí Boada presentarà l'àlbum en directe amb la seva banda el proper 15 d'abril al Centre Artesà Tradicionàrius, amb Victor Mirallas, corista d'Alejandro Sanz, i Léon Rudolf, a més té tancats dos concerts més, a Mataró el 13 de maig i al Masnou el 17 de juny.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pau Figueres, estrenes, Gessamí Boada, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.