Sona9

Escolta les noves promeses del Sona9 2018 a iCat

Al programa d'avui sentirem els temes d'artistes com Joan Blau, Ushanka o Rels

| 26/03/2018 a les 15:00h

Rels
Rels | Arxiu grup
Amb la tornada d'iCat a la FM aquesta temporada, el concurs Sona9 torna a tenir un epsai radiofònic on radiar els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit. La cita radiofònica amb el concurs us la presenta setmanalment Lluís Gendrau.

Fins ara s’hi ha pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana del 2017. Avui hi descobrirem el cantautor Joan Blau, el barret rus d'Ushanka i l'aire evissenc de Rels, grups que es presenten a la divuitena edició del Sona9, que organitzen iCat, Catalunya Ràdio i Enderrock, amb la Generalitat de Catalunya i el patrocini d'Estrella Damm.

Concretament, escoltarem els temes "Sentint" i "Plou" de Joan Blau, "Una tassa de te" i "Cada cop" d'Ushanka, i "La princesa i el plebeu" i "El güelo" de Rels. També sentirem els temes "Estira'm dels llençols" i "La casa de les mil olors" de Sandra Bautista, "Passatges" i "Somnis de carrer" de Spirits in the Machine, "A prop" i "A la deriva" de Erxart Casas, i "Cançó educativa" i "De tranquis" de Noel Biniès.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sona9, icat, Joan Blau, Ushaka, Rels, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.