Actualitat

Els 15 concerts del BarnaSants que no et pots perdre aquesta setmana

Durant la primera setmana d'abril el festival de cançó d'autor presenta una programació amb noms com Marina Rossell, Joan Isaac o Pau Alabajos

Mans Manetes, Marcel Pich, Montse Castellà i Tren Seeger al Barnasants

Pau Alabajos: «La cultura és l’arma més poderosa que tenim a l'abast»

| 04/04/2018 a les 17:00h

Marina Rossell
Marina Rossell | Juan Miquel Morales
El BarnaSants afronta la recta final. A la penúltima setmana, del 5 al 8 d'abril, el festival presenta 15 concerts en diferents espais i poblacions catalanes. El certamen, que es va iniciar ara ja fa 23 anys a les Cotxeres de Sants, ha realitzat ja noranta concerts en aquesta edició que finalitzarà el proper 14 d'abril.

La setmana començarà el 5 d'abril amb l'espectacle de Malaïdes les Guerres i l'actuació dels barcelonins Ginestà, seguit per un intens 6 d'abril on hi ha programats els concerts dels occitans Zebda, l'argentí Mato Ruiz, el projecte Flamaradas de Dani Magallón, el cantant italià Rocco Papìa i l'aranesa Alidé Sans. L'endemà, el dissabte 7 d'abril, el cantautor Joan Isaac presentarà un recital sobre les revoltes del 68 acompanyat per diverses artistes convidades al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat. Aquell mateix dia, el barceloní Invisible Harvey, el grup de pop-folk O Val Das Mouras i el cantautor Pau Alabajos presentant el seu últim disc, Ciutat a cau d'orella (Bureo Músiques, 2018), completaran la programació.

Per acabar la setmana, el diumenge 18 portarà les actuacions de la cantautora argentina Clara Cantore presentant el seu treball Calma (Disco Tashumante, 2016), del cantautor Alessio Lega i l'acordionista Guido Baldoni fent un homenatge al poeta florentí Franco Fortini, i la cantant Rusó Sala amb el grup d'arrel sud-americana Sakapatú presentant un homenatge a Víctor Jara i Violeta Parra. Finalment, la cantautora Marina Rossell actuarà a la Jazz Cava de Terrassa interpretant el seu últim disc, Cançons de la resistència (Satelite K, 2015), i algunes peces de la seva trilogia d'homenatge a Georges Moustaki.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, cançó d'autor, Joan Isaac, Pau Alabajos, Marina Rossell, Barnasants, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.