Concerts

Roger Mas, Luz Casal i Xarim Aresté, entre els concerts de l'Strenes d'aquesta setmana

Desgranem la programació del festival gironí del 5 al 8 d'abril

L'arrencada del certamen està sent històrica, sis concerts ja han fet 'sold out'

Roger Mas: «El meu parnàs són els poetes que he musicat»

| 05/04/2018 a les 16:00h

Alguns dels músics que actuaran a l'Strenes 2018
Alguns dels músics que actuaran a l'Strenes 2018 | Eva Bozzo
Després de cancel·lar el concert inaugural d'Els Catarres com a protesta pels últims empresonaments de polítics catalans, el Festival Strenes reprèn l'activitat amb 13 concerts aquesta setmana. 

Els primers seran el dijous 5 d'abril, amb l'Strena't a l'Intro, el Concurs de Música Emergent de Girona, que portarà a l'Espai Marfà els grups Mimetic Theory, Pangea Time, Worth i Näos. L'endemà, el 6 d'abril, la cantant gallega Luz Casal començarà la seva gira a Catalunya presentant el seu últim disc, Que corra el aire (Warner Music Spain, 2018), i el cantautor Juanjo Bosk tocarà al Museu d'Art de Girona el seu darrer treball, Camí d'aigua (Música Global, 2018). El mateix dia Xavi Sarrià (excantant d'Obrint Pas) presentarà el seu nou disc, Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!, 2017), acompanyat dels també valencians Auxili.

El cantautor Roger Mas portarà a Girona l'estrena del seu últim disc, Parnàs (Satelite K, 2018), i també ho farà Xarim Aresté, que interpretarà les cançons del seu treball Polinèsies (Bankrobber, 2017). Els dos músics actuaran el dissabte 7 d'abril al Teatre Municipal de Girona i al Museu d'Art de Girona, respectivament. Completant la nit, el cantant de StandstillEnric Montefusco, presentarà l'EP que acompanya el seu llibre Carne de cañon (Bandaàparte, 2018), i el grup Caritat Humana, liderat per Jair Domínguez, serà al Yeah! Indie Club tocant el seu primer treball, Caritat humana (Halley Records, 2018).

Per tancar el cap de setmana, els històrics Los Sírex presentaran el seu darrer treball discogràfic, Que nos quiten lo bailao (L'Indi Music, 2018), on per primer cop en tota la seva trajectòria canten en català. 



Sold out de rècord
La sisena edició del Festival Strenes ha tingut la millor arrancada de la història del certamen i xifra les entrades venudes al voltant de les 12.000. El cartell de sold out s'ha penjat ja en els concerts de Luz Casal, Joan Dausà, Txarango, Sau30, Ramon Mirabet i El Pot Petit. Altres concerts que estan a punt d'exhaurir entrades són els de Maria del Mar Bonet, Morcheeba, Roger Mas i La Pegatina.
Especial: Agenda
Arxivat a: Enderrock, festivals, agenda, Xarim Aresté, Girona, Roger Mas, Strenes, Auxili, Xavi Sarrià, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.