Festival

Recta final al Festival de Pasqua de Cervera

Els concerts es reprenen aquest dijous 29 de març i s'allargaran fins al diumenge 1 d'abril

Hi haurà música simfònica i de cambra, cant coral i maridatge amb vi

Es torna a recuperar l'orgue Tepatti de l'Església de Sant Agustí

Arrenca el 8è Festival de Pasqua de Cervera

| 29/03/2018 a les 07:00h

Jordi Masó interpretarà Frederic Mompou al festival
Jordi Masó interpretarà Frederic Mompou al festival | Arxiu Festival de Pasqua
El Festival de Pasqua encara el seu segon tram aquest dijous 29 de març. Després dels concerts de Barcelona Gospel Messengers, d'Albert Guinovart amb el Cor Jove de l'Orfeó Català i d'Antoni Ros Marbà amb la Cobla Sant Jordi, queden encara set produccions ben diverses.

Aquest mateix dijous (21 h), l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida oferirà un programa centrat en autors catalans del segle XX al Paranimf de la Universitat. Divendres s'iniciaran els concerts de proximitat. Al matí, i en un parell de torns, el clarinetista Oriol Romaní omplirà de música el Celler dels Encants del Llibre, singular i històric espai del carrer major que s'incorpora enguany al festival. Al vespre, la Coral Cantiga oferirà un repàs a la polifonia sacra i profana composta a Catalunya als segles XX i XXI. 

Dissabte hi haurà tres propostes: a l'Església de Sant Joan Degollat (11.30 i 13 h) el Quartet Teixidor farà un sentit homenatge al professor Josep Lluís Guzmán, especialment relacionat amb el Conservatori de Cervera; al Paranimf de la Universitat (19 h) el pianista Jordi Masó repassarà les Cançons i danses de Frederic Mompou, i a l'Auditori (22 h) s'estrenarà l'espectacle de maridatges musicals del cantant Salva Racero, acompanyat del pianista Dani Garcia.

Finalment, el diumenge 1 d'abril el festival es tancarà a l'Església de Sant Agustí (19 h), tornant a recuperar els sons de l'orgue Francesco Tepatti, del 1895, de la mà de Guido Iotti, que interpretarà un repertori de compositors catalans confeccionat expressament.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Festival de Pasqua, Cervera

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.