revista

Joan Dausà és la cara de la revista Enderrock d'abril

L'Enderrock 274 també inclou entrevistes a Gossos, Quimi Portet, Manolo García i Jaume Arnella

La revista d'aquest mes regala el disc '20 cançons que expliquen 10 anys' amb un recull de grups que han passat per la discogràfica RGB Suports

Joan Dausà s'enfila al Tibidabo

| 03/04/2018 a les 08:30h

Joan Dausà
Joan Dausà | Michal Novak
Aquest mes la revista Enderrock dedica la portada i una entrevista en profunditat a Joan Dausà, que estrena nou disc i nou segell discogràfic. La profunditat emocional i la introspecció de Joan Dausà fan néixer el seu àlbum més intens Ara som gegants (PromoArts Music, 2018), que consolida la seva trajectòria com a músic en cançons que ens apropen a la postivitat, a recomençar amb força nous projectes.

Dins les pàgines del número 274 també hi trobem entrevistes a Roger Pistola amb el seu tercer disc Adesiara (RGB Suports, 2018), al quartet sanboià Trau, a Quimi Portet, a Manolo García i a Jaume Arnella. El disc 20 cançons que expliquen 10 anys (RGB Suports, 2018) que es regala amb l'Enderrock d'abril celebra els 10 anys de feina de la discogràfica gironina amb un recull dels grups històrics del rock català que hi han treballat, com Els Pets, Lax'n'busto i nous talents com Sara Terraza i Hora de Joglar. De la mateixa discogràfica en surt un debut en solitari de Joan Reig, que també ens parla del seu nou vinil en una entrevista. 

En aquest Enderrock 274 es repassen també els 25 anys dels manresans Gossos amb opinions de personalitats del món de la música al voltant de les seves 10 millors cançons. També trobem una peça especial de la gala dels XX Premis Enderrock que es va celebrar a Girona aquest mes de març passat i en què hi apareixen tots els guanyadors de l'edició d'enguany. En format més breu també hi apareixen noms d'actualitat com Sidonie amb 'La foto del mes', Sabor de Gràcia, Obeses i Dyango. A la secció 'Acords i desacords' opinen aquest mes Santi Balmes de Love of Lesbian i Júlia Bertran.

Trobem a la secció de 'Tal dia farà un any' un bolo memorable de Sopa de Cabra, els 30 anys de la cançó "Al vent" de Raimon i celebrem els 25 anys de la primera revista d'Enderrock. En aquest número, a més, són Adrià Salas i Rubén Sierra de La Pegatina els que visiten el celler Can Roda a Santa Maria de Martorelles i conversen amb el vinyater Enric Gil. 

La secció 'Herois particulars' es dedica a repassar els ídols musicals de Louise Sanson d'Anímic i en el 'Backstage' podem entrar a la Taverna del CAT, seu de la música tradicional situada al cor de Gràcia. També fem un cop d'ull al XI Concurs Sons de la Mediterrània i al Sona9.

Revista Enderrock 274

Arxivat a: Enderrock, revista, Joan Dausà, Enderrock, Enderrock 274

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.