Estrenes

«Problemes europeus», la nova cançó de La Rateta Ja No Escombra l'Escaleta

La companyia interdisciplinària on es combina la música d’autor amb el teatre presenta el seu proper àlbum, 'Problemes europeus'

Presentem el primer senzill d'aquest llarga durada, que porta el mateix nom del disc

| 04/04/2018 a les 13:00h

La Rateta Ja No Escombra l'Escaleta
La Rateta Ja No Escombra l'Escaleta | Jordi Torra
La Rateta Ja No Escombra l’Escaleta és una companyia interdisciplinària on es combina la música d’autor amb la dansa, el clown i el teatre. Problemes europeus (Nat Team Media, 2018) és el títol del pròxim disc de La Rateta i a Enderrock.cat us avancem el primer senzill d'aquest àlbum.



Problemes europeus és un homenatge a les dificultats que patim els que vivim al primer món. La companyia intenta que cada xou sigui una aventura única a través de la combinació d'elements com la dansa, la performance, els clowns i la música d'autor.

El projecte, conegut inicialment com La Rateta que Escombrava l’Escaleta, neix el 2008 arran de la proposta musical de Núria Clotet, una cantautora amb els dots naturals del clown. Amb veu, guitarra, sinceritat i lletres senzilles plenes d’ironia, profunditat i mala llet, Clotet va aconseguir enamorar la resta de la formació. Així és com el projecte va mutar i es va transformar en un espectacle que estimula tots els sentits. El 2017, La Rateta que Escombrava l’Escaleta es va empoderar i va deixar d’escombrar. Des d'ençà, ara tothom coneix el projecte com La Rateta Ja No Escombra l’Escaleta.
 
Dirigit a un públic adult amb ganes de viatjar emocionalment entre un somriure i una llàgrima, el format de l’espectacle és molt versàtil i ha funcionat tant en teatres i auditoris com en convencions, festes majors i bars.
 

Portada de Problemes europeus, pròxim disc de La Rateta Ja No Escombra l'Escaleta
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, clown, teatre, La Rateta, estrena, dansa, estrenes, La Rateta Ja No Escombra l'Escaleta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.