Estrena

«Arribes tard», la carta de presentació d'Andrea Mir

La cantautora rubinenca debuta amb un primer disc que es podrà escoltar sencer a partir del 6 d'abril

| 04/04/2018 a les 12:30h

Andrea Mir
Andrea Mir | Frans C. Font

Des de la creació de la seva primera banda als 13 anys, la cantautora rubinenca Andrea Mir no ha parat de compondre i ara la seva feina ha donat fruits. Mir llançarà el seu nou disc, Arribes tard (Wave Factory Studio, 2018), i n'estrenem precisament el tema que li dona nom.

La cançó "Arribes tard" conté els tocs de neo-soul que caracteritzen la seva música i el missatge essencial del disc: l'empoderament davant les exigències de la vida. Així, en aquest tema s'hi pot trobar l'adéu definitiu a una relació perduda en què l'altre ha arribat tard per recuperar qualsevol contacte amb ella. Conclou la relació sense expectatives de tornar-lo a veure, dient-li "només ets fum a l'aire", a ritme de pop amb tocs de soul.



Mir explica el procés creatiu del disc com "una teràpia i un procés de superació", ja que tant amb les lletres com amb la música ha trobat la manera de "canalitzar emocions i superar situacions" i ha aprofitat també per "donar la benvinguda a un nou capítol" de la seva vida, un que porta el nom d'Arribes tard.

Aquesta primera incursió de Mir al món discogràfic agrupa 10 cançons, totes elles són temes propis, en català i expliquen experiències de l'artista. La producció ha anat a càrrec de Dani Campos i Vic Mirallas i hi han col·laborat músics com Miki Santamaria, Antonio Torres i Pau Brugada.

Si voleu escoltar el disc sencer podreu fer-ho a partir del proper 6 d'abril i per veure-la en directe, el concert de presentació al Marula Cafè de Barcelona és el proper 25 de maig.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Arribes tard, actualitat, Andrea Mir, estrenes

COMENTARIS

Dilacions varies

Montsonís F, 04/04/2018 a les 21:59

M'agrada. A mi m'ho diuen molt!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.