Festivals

El MiL de Xàtiva presenta un cartell en clau femenina

Lu Rois, Eva Dénia, Alidé Sans o Gem són algunes de les dones que passaran pel festival Música i Lletra

| 04/04/2018 a les 11:35h

Lu Rois
Lu Rois | Arxiu de l'artista
El festival Música i Lletra 2018 (MiL) de Xàtiva torna aquest any més feminista que mai. Al cicle intermitent que tindrà lloc del 12 de maig al 9 de juny, cinc de les vuit propostes són en clau femenina, concretament hi cantaran Eva Dénia, Lu Rois, Alidé Sans, Gem i Meritxell Gené al costat dels altres artistes que completen el cartell: Pau Alabajos, Joan Miquel Oliver i Alessio Arena

La voluntat del director artístic, Feliu Ventura, és fer pal·lès el lema "sense dones no hi ha festivals!", i també el MiL Descobreix 2018, el certamen de joves cantautors, serà integrament femení. El jurat estarà format per cinc dones del món de la cultura xativina.

La programació del festival de música d'autor de referència començarà el 12 de maig amb els concerts de la final del MiL Descobreix, l'actuació d'El Diluvi i FX Selektor. El 19 de maig serà el torn de l'aranesa Alidé Sans i del valencià Pau Alabajos, i el 2 de juny hi haurà veus a tres bandes amb Meritxell Gené i Eva Dénia amb Merxe Martínez. Els dos últims dies de concerts seran el 26 de maig, amb Alessio Arena i Gem, i el 9 de juny amb Lu Rois i Joan Miquel Oliver. L'organització espera tornar a sumar els dos mil espectadors de l'any passat.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Música i Lletra, festivals, MiL, Xàtiva

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.