Estrena

Nora Norman, neosoul per passar pàgina

Avancem "Did It Wrong", una cançó del seu primer disc, 'Chaos'

La cantant de neosoul publicarà l'àlbum el 13 d'abril i un mes després el presentarà al Guitar BCN

Doctor Prats i Maria Arnal i Marcel Bagés, artistes catalans d'un Guitar Festival ple d'estrelles

| 05/04/2018 a les 12:30h

Nora Norman
Nora Norman | Arxiu de l'artista
Establerta a Madrid, la cantant sabadellenca Nora Norman és una de les veus emergents del neosoul en l'àmbit estatal. Després d'haver publicat un EP homònim l'any 2016 i haver-lo presentat en festivals com el Mad Cool o el Sonorama, el proper 13 d'abril publicarà el seu primer llarga durada, Chaos (Mad Moon Music / Gran Sol, 2018).

Per no fer tan llarga l'espera, a Enderrock.cat avancem una de les cançons, "Did It Wrong". En paraules de l'artista: "Parla de l'acceptació dels conflictes emocionals d'una mateixa, després de passar per diverses relacions tòxiques i, òbviament, fallides. Trobar-se a posteriori actuant de la mateixa manera que aquelles persones de qui t'has queixat. D'una banda, qualsevol intentaria justificar aquest comportament amb els fets passats de la seva vida, però en aquest cas el que intentes és acceptar-ho, demanar disculpes, racionalitzar-ho i intentar tirar endavant amb o sense la persona en qüestió". 

  

Tot i estar instal·lada a la capital de l'Estat, sempre es reserva algunes dates al calendari per actuar a casa. Norman estrenarà Chaos el dissabte 12 de maig a la sala Sidecar de Barcelona, en el marc del festival Guitar BCN
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, chaos, guitar bcn, estrena, neo soul, Nora Norman

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.