actualitat

Els Pets preparen nou disc per a la tardor

El nou àlbum del trio de Constantí sortirà al mes d'octubre

L'estrena en directe serà també el seu debut al Gran Teatre del Liceu el 16 de desembre, en el marc del Suite Festival

Joan Reig: «Soc un maníac de la rima, és la vaselina de les cançons»

| 05/04/2018 a les 14:00h

Els Pets
Els Pets | Noemí Elias
Cinc anys després de L'àrea petita (RGB Suports, 2013) i després de dos anys de silenci, Els Pets tornen amb noves cançons. El trio de Constantí es tancarà a l'estudi al mes de juliol i tindrà per primera vegada l'assessorament de Joan Pons (El Petit de Cal Eril) a la producció. 

L'àlbum, però, no sortirà fins al mes d'octubre i el retorn als escenaris serà en un espai ben especial: el grup debutarà al Gran Teatre del Liceu. Serà el 16 de desembre, en el marc del Suite Festival. 

Connexió amb Joan Pons
De moment,no han avançat més detalls de com serà el disc, però a la nota de premsa que ha enviat el segell RGB Suports als mitjans avancen que serà "lluminós, juganer, eclèctic i artesanal".

Joan Pons i Els Pets no havien treballat plegats. Ara bé, Lluís Gavaldà ha participat al videoclip "Les lletres no fan les paraules", cançó del darrer treball d'El Petit de Cal Eril, △ (Bankrobber, 2018).

Projectes paral·lels
Aquests dos anys en què Els Pets s'han mantingut lluny dels escenaris, han conreat altres projectes musicals o si més no vinculats a la música. D'una banda, el bateria Joan Reig treballa en el seu projecte en solitari, amb el qual traurà un nou treball el proper 13 d'abril.

Per la seva banda, el cantant i guitarrista Lluís Gavaldà dirigeix i presenta el programa El celobert a iCat FM (de dilluns a divendres a les 20 h). Aquests dies està enregistrant-ne la versió televisiva que s'emetrà a Televisió de Catalunya a partir del setembre.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, lluís gavaldà, joan reig, nou disc, els pets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.