No callarem

Els rapers no callaran

Els músics responen a la repressió de l'Estat amb la cançó "Los Borbones son unos ladrones"

La Raíz, Zoo o Los Chikos del Maíz són alguns dels 13 artistes de que protagonitzen aquest videoclip

La iniciativa surt de la convocatòria via tuit de Pau Llonch en suport a Valtonyc, Hasél o La Insurgencia

La gira de Valtonyc pels escenaris catalans

| 09/04/2018 a les 09:42h

Algunes de les formacions musicals més rellevants de l'Estat espanyol s'han reunit per presentar "Los Borbones son unos ladrones", un videoclip enregistrat a la presó Model de Barcelona que presenta un format de 'cançó denúncia', el tema "Los Borbones son unos ladrones". Hi participen artistes punters de totes les disciplines de la cultura del rap (mc's, turntablism, graffiters i break-dancers) sota la contínua campanya del col·lectiu #NoCallarem. 



La iniciativa neix arran d'un tuit viral de Pau Llonch, un dels components d’At Versaris, que davant la repressió de l'Estat espanyol en la sentència sobre els casos ValtonycHasél o La Insurgencia pretén dirigir una resposta massiva des del rap en contra de la censura. 
  El rap i el hip-hop en són els principals protagonistes, els noms que hi apareixen van des de Frank T, Rapsusklei o Zoo fins a Los Chikos del Maíz, Machete en Boca i La Raíz. Però altres estils musicals s'han sumat a la crida, de manera més simbòlica, per això al videoclip també hi ha la presència de Txarango, Gossos, KOP, Pirat's Sound Sistema o la Companyia Elèctrica Dharma

El beat és creació de Juan Pablo Balcazar, Clara Peya, Antonio Torres Vega i Roger Martínez Solé sota la direcció de Pau Llonch. El videoclip és part de la campanya del col·lectiu #NoCallarem, que coordina accions a favor de la llibertat d'expressió, i és per això que hi apareixen les diferents activitats artístiques que la presó Model va acollir durant la jornada del 25 de març, com les pintades als murs del pati.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, no callarem, valtonyc, llibertat d'expressió, rap

COMENTARIS

REPÚBLICA

Anònim, 10/04/2018 a les 15:24

FEM EFECTIVA LA REPÚBLICA JA! TOTA ESPANYA S'HAURIA DE MANIFESTAR PER UNA REPÚBLICA ESPANYOLA. CATALUNYA ES VALENTA! JA HO HA FET! DESPRÉS DE CATALUNYA...ESPANYA.

I les raperes.

Anònima, 11/04/2018 a les 21:15

Molt bonic el videoclip. I les raperes, Enderrock? No penses nombrar-les? perquè si comparteixo l'enllaç només me surt ELS rapers i ELS músics que s'han unit.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.