Sona9

Escolta els nous grups del Sona9 a iCat

Al programa d'avui sentirem els temes d'artistes com Nelo Bel, Glòria Garcés i Diàspora, entre d'altres

Entrem en el marc de la darrera setmana per presentar les cançons a la 18a edició del Sona9

Última setmana per inscriure't al Sona9 2018: tens fins al 15 d'abril

| 09/04/2018 a les 15:00h

Nelo Bel
Nelo Bel | Arxiu de l'artista
Amb la tornada d'iCat a la FM aquesta temporada, el concurs Sona9 torna a tenir un espai radiofònic on radiar els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit. La cita radiofònica amb el concurs us la presenta setmanalment Lluís Gendrau.

Fins ara s’hi ha pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana del 2017. Avui escoltarem més cançons de les noves promeses inscrites a la divuitena edició del Sona9. Recordem que aquesta és la darrera setmana perquè els artistes presentin les seves cançons a l'edició d'enguany organitzada per iCat, Catalunya Ràdio, TV3 i Enderrock, amb la Generalitat de Catalunya i el patrocini d'Estrella Damm. El termini s'acaba el proper 15 d'abril.

Concretament, hi sonaran els temes "Rodamon", "Estimda" i "Sí a la llibertat" de Nelo Bel; "La carretera", "Cançó d'autoajuda" i "El senyor Joan" d'Opció 2; "Andreu" i "L'últim adéu" de Simètric; "Pròleg" i "El fantasma del passat" de Joe Pask; "Plou sobre mullat" i "Per tu" de Glòria Garcés; "Temps" i "Seguim ací" de Diàspora; "11 nits" i "El Barboteixot" de Nicòmac, i "Com un gos abandonat" i "Cançó de revolta" d'Els Garlic.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, iCat, Diàspora, Nelo Bel, Opció2, Joe Pask, Simètric, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.