no callarem

Quins són els municipis mobilitzats pel No Callarem?

Diversos municipis dels Països Catalans han organitzat activitats musicals en el marc del No Callarem com a forma de protesta

Barcelona no calla: els concerts per barris d'aquesta setmana

| 11/04/2018 a les 09:30h

La iaia actuarà a Vic el dijous 12 d'abril
La iaia actuarà a Vic el dijous 12 d'abril | Gustaff Choos
Pobles, viles i ciutats de tot el territori dels Països Catalans s'han mobilitzat per fer de tot menys silenci en aquesta setmana del No Callarem. Des de les entitats culturals, els CDRs i les associacions locals s'ha programat un munt d'activitats en aquesta Setmana de la Llibertat d'Expressió, i moltes tenen la música en primer pla.

Bona part de les activitats són de dimecres 11 d'abril a diumenge 15, i com a mitjà musical et volem posar al dia de les cites combatives que tens a la teva ciutat. En fem un repàs. 

València
Parada Alameda – Dimecres 11 d'abril a les 18 h
València es mobilitza amb un karaoke subversiu ple de cançons per protestar als quatre vents a partir de les 18 h.

Vic
Jazz Cava – Dijous 12 abril a les 21 h
Als vigatans els espera una nit cent per cent musical amb artistes a dalt de l'escenari per parar un tren. La plana sonarà amb les veus de Núria GrahamLa iaiaRaynald ColomPaula VallsMarc VernisEst OestGermà Aire, Adriano Galante de SewardFunkystepPower Burkas Adrià Ballús.

L'Espluga de Francolí
Bar del Casal – Divendres 13 d'abril a les 19 h
A la Conca també s'apunten a la campanya #NoCallarem des del CDR L'Espluga, que obrirà el Bar del Casal la tarda de divendres amb música per les orelles dels més combatius.

Sabadell
La Caserna de Sabadell – Dissabte 14 d'abril a partir de les 11 h
A Sabadell tenen els motors ben preparats per a un dissabte sense aturador. Circ i tallers per començar el dia i un vermut combatiu a les 11 h per agafar gana. La teca arriba amb una actuació musical en acústic i el punxadiscos de Magenta Pd's. Per si no n'hi hagués prou, la ciutat vallesana vol que tothom hi pugui dir la seva, i per això la tarda seguirà amb un karaoke reivindicatiu i un Micro On per a rapers que vulguin continuar en la línia de la cançó de moda "Los borbones son unos ladrones". 

Sant Sadurní d'Anoia
Plaça de l'Ajuntament – Dissabte 14 d'abril a les 17 h
El cor de Sant Sadurní d'Anoia estarà ple de gom a gom durant la tarda de dissabte. Passaran pels micròfons del municipi de l'Anoia grups musicals de tots els estils i per a tots els públics com Victòria, Hekatombe, Foc, Red Stripes, Anna Roig, Judg, Deiv, Moyka i Lik, Jeanette Porter i Víctor Nin, Pep Tarrades Smac! Xavi Martín. 

Vila-seca (Tarragona)
Casal popular El Rebotim – Dissabte 14 d'abril de 17 a 21 h
A Vila-seca es despertaran el proper dissabte combatius i amb ganes de no deixar-ne passar ni una a la censura. Sonarà per tots els racons del municipi una selecció de cançons censurables, és a dir, que no passarien el filtre de l'Estat. Les orelles donaran pas a la boca i els més atrevits podran participar d'un taller de rap mordassa per aprendre a cantar sense pèls a la llengua.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, No Callarem, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.