No Callarem

Barcelona no calla: els concerts per barris d'aquesta setmana

Centre cívics, casals i entitats municipals es mobilitzen durant la setmana del No Callarem programant concerts per tota la ciutat

Qui tocarà a La Model durant la setmana de No Callarem?

| 10/04/2018 a les 14:15h

Nico Roig actuarà el dimecres 11 d'abril al RAI de Ciutat Vella
Nico Roig actuarà el dimecres 11 d'abril al RAI de Ciutat Vella | Íngrid Picanyol
Aquesta setmana ve marcada per la reivindicació coral de bona part del món de la cultura. A tot arreu i a tota hora (especialment a partir de demà) s'estan orgnaitzant activitats de tot tipus per clamar en contra la censura de l'Estat. No Callarem és la plataforma que mira de coordinar tot aquets batibull de concerts, xerrades, espectacles, debats i un llarg etcètera.

Barcelona tindrà un focus important de protesta a la presó Model, però no serà l'únic. Als barris el teixit associatiu municipal s'ha organitzat perquè la cultura contestatària ragi de tot arreu. Des d'Enderrock, centrats en la música, us enumerem els punts de la ciutat on la música sonarà als quatre vents. 


Ciutat Vella

Carrer dels Mestres Casals i Martorell – Dimecres 11 abril de 17 a 21.30 h 
El barri vell de Barcelona concentra les activitats en un cartell amb col·lectius vinculats al món de l'art i la música, com Mescladís i Radio Nikosia i l'actuació de Chika Chika Boom, CorAureal i una orquestra d'adults. 

RAI, Carrer Cardes, 12, principal - Dimecres 11 a les 20.30 h
El centre de Recursos d'Animació Intercultural (RAI) de Ciutat Vella reserva la data per a un sol nom, Nico Roig, que oferirà un concert prop del passeig del Born la nit del #NoCallarem. 


Sant Antoni

Carrer de Calàbria, 66 – Dimecres 11 abril a partir de les 18 h
Al número 66 del carrer Calàbria es queixen de la censura de l'Estat espanyol amb un vespre de blues per Martín Merino, una actuació de Bruno al piano i acaben la nit amb la rumba d'El retorno de Cambra.

Nou Barris

Ateneu Popular 9barris – Dissabte 14 abril a partir de les 18 h 
Com de costum, l'Ateneu Popular 9barris tampoc calla, i aquesta vegada el que hi ressonarà serà el repertori d'Eliseo Parra y Las Piojas. L'Ateneu aprofitarà per sumar forces amb el festival VaDeCor, una trobada internacional de corals socials on cantaran Incordis (Manresa), La Corral (Sabadell), La Flor de Maig (Poble Nou, Barcelona), Corcó (Poble Sec, Barcelona), Iaioflautes  (Barcelona), Si Bemol et 14 Demis (París) i Hard Coro de' Marchi (Bolonya) per realitzar una actuació conjunta. 

Can Basté amb Ràdio NSK – Divendres 13 i dissabte 14
Per fer venir gana per als concerts de dissabte, a Can Basté es realitzarà una xerrada sobre "El present de la música a Barcelona" el proper divendres 13 d'abril. Continuarà amb un vermut radiofònic d'11.30 a 14 h, i el plat fort anirà a càrrec de Black Sheep Explosion i The Pregnants a les 22 h. 


Sants

Lleialtat Santsenca – Dissabte 14
El col·lectiu Lleialtat Santsenca ha apostat per l'audiovisual (amb projeccions durant els dies 12, 13 i 14 d'abril) i per un vermut musical amb Ual·la el dissabte 14.


Horta – Guinardó

Casal Font d'en Fargues – Dissabte 14
#NoCallarem també vol incloure els infants en les mostres de lluita, i per això al Casal de la Font d'en Fargues musicaran el conte del drac màgic Puff en la versió Retrobant Puff... l'aventura dels instruments, una collita musical del clàssic infantil a les 11 h, de la mà de l'Associació Pausa.


Sant Martí

Centre Cívic Parc Sandaru – Dissabte 14
També orientat al públic familiar, el centre cívic del carrer Buenaventura Muñoz oferirà un concert de The Penguins en el marc del cicle Petit Sandaru. El reggae per xics de la banda començarà a sonar a partir de les 18 h a la sala interior de l'espai municipal.


Sarrià – Sant Gervasi

Casa Orlandai – Divendres 13 i dissabte 14
Al centre cultural més conegut de Sarrià s'hi trobaran els concerts de La Sentina en solitari, Valentí, Ós Bru, El Pèsol Feréstec i Estruç (el divendres a partir de les 21 h) i TarantiNation i la Golden Beat (el dissabte a partir de les 22 h).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, agenda, No Callarem, Barcelona, barris, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.