Estrena

Estrenem el videoclip animat que il·lustra el nou senzill de Daniel Rosell

Avancem el videoclip de "Cavall alat", una cançó del seu proper disc, 'Les ombres'

El músic valencià presentarà l'àlbum el proper 24 d'abril

| 10/04/2018 a les 18:25h

Daniel Rosell
Daniel Rosell | Raquel López
El músic de Picassent establert entre el País Valencià i Catalunya destaca entre les guitarres acústiques i els sintetitzadors que creen unes atmosferes denses. Daniel Rosell presenta Les ombres (Fem Cultura Records, 2018), el seu tercer disc d'estudi, que veurà la llum el proper 24 d'abril. Rosell aglutina un total de nou cançons carregades de reflexions al voltant de la idea de que la part visible de les coses potser no correspon del tot amb el que realment són. A Enderrock.cat avancem "Cavall alat", un nou senzill del cantant a través d'un videoclip animat que narra la història d'una persona comuna que aprèn a valorar les bones amistats.



El mateix cantant ens amplia el siginificat d'aquest tema: "La lletra reflecteix la solitud de l'ésser humà. El cavall alat és una metàfora que utilitzo per simbolitzar la importància de saber-nos acompanyar amb el que tenim".

Es tracta del segon senzill després de "Fulla d'arbre caduca", que va ser el primer avançament de Les ombres (Fem Cultura Records, 2018). Ferran Palau i Jordi Matas han estat els encarregats de dur a terme la producció de l'àlbum, que properament podrem escoltar sencer a la plataforma Spotify. Actualment una nova banda formada per quatre músics valencians acompanyarà Daniel Rosell en una gira de presentació que tancarà les seves dates quan finalitzi el termini de la campanya de micromecenatge del cantant.
 

Portada de Les ombres, proper disc de Daniel Rosell.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Daniel Rosell, cançó, ferran palau, el petit de cal eril

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.