Estrena

Estrenem una cançó del primer disc en solitari de Joan Reig

El bateria d'Els Pets publica el seu debut homònim el proper dijous 13 d'abril

La cançó que avançem avui és una readaptació de "Reprenc el vol" d'Els Pets

Joan Reig: «Soc un maníac de la rima, és la vaselina de les cançons»

| 11/04/2018 a les 12:00h

Joan Reig
Joan Reig | Biel Capdevila
Trenta-cinc anys als escenaris no es fan cada dia, com tampoc un disc en solitari. Joan Reig ja sap què se sent al bufar les espelmes per les dues raons. Aquest proper 13 d'abril es pubica el seu debut homònim (editat per RGB Suports), sis cançons de les quals avui us n'avancem una, "Reprenc el vol", que probablement sonarà a més d'un seguidor d'Els Pets.



La cançó que tanca el disc és una versió del tema d'Els Pets que incloïen al disc L'àrea petita (RGB Suports, 2013), i que ara Reig recupera tal com el va plantejar "abans de passar pel filtre del productor". La banda de Constantí ha fet una aturada de dos anys i el seu bateria ha aprofitat per fer un recull de cançons pròpies, readaptacions de temes d'Els Pets i versions d'artistes que l'han marcat.

Entre les col·laboracions que apareixen en aquest disc hi trobem Joan-Pau Chaves (Els Pets), David Muñoz (Gnaposs, Jarabe de Palo), Arecio Smith (Asstrio) i Dani Peña i fins i tot vells companys d'escenaris i camerinos com Jimmy Piñol i Pemi Rovirosa de Lax'n Busto. Aquest últim també s'ha encarregat de la producció d'un disc finançat a través de verkami.

El primer dels pocs concerts de presentació que Reig oferirà, abans que el seu grup de tota la vida tregui disc la tardor d'aquest any, serà aquest dissabte 14 d'abril a Constantí. Al Casino del seu poble natal començarà una petita gira en petit format. El concert serà a les 23.30 h i encara en queden algunes entrades a la venda.
 


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Els Pets, estrena, Reprenc el vol, Joan Reig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.