Vols dedicar-te al muntatge musical?

La beca Carnet Jove Connecta't t'obre les portes a la producció de Televisió de Catalunya

| 14/04/2018 a les 15:05h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Ets un apassionat del muntatge musical? Televisió de Catalunya ha guardat una plaça per a tu! El proper dimecres 18 d'abril serà l'últim dia per presentar la teva candidatura a la beca Carnet Jove Connecta't 2018 en Muntatge Musical, que ofereix una estada de pràctiques del setembre de 2018 al juliol de 2019 a Televisió de Catalunya per facilitar l'accés dels joves al món professional.

Aquesta beca et permetria treballar en un dels programes de Televisó de Catalunya, assistir als esdeveniments més importants de la cadena televisiva com La Festa dels Súpers o La Marató i fins i tot sortir als crèdits de les peces en què hagis participat. A més, la dotació econòmica és de fins a 5.000 euros.

Les persones que poden beneficiar-se d'aquesta beca són joves que tinguin entre 16 i 31 anys i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. Per presentar la teva candidatura cal que omplis el formulari de sol·licitud del web de l'Agència Catalana de la Joventut o que enviïs un correu electrònic a [email protected].
Arxivat a: Enderrock, TV3, Carnet Jove, muntatge musical, beca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.