sona9

Tancament d'inscripcions al Sona9

El 15 d'abril s'acaba el termini per participar al 18è Sona9

El concurs proposa un recorregut que mantindrà els artistes seleccionats en actiu fins a la final del 14 de novembre a la sala Luz de Gas

| 12/04/2018 a les 18:30h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Un cop tancada la inscripció al Sona9, el jurat es reunirà per seleccionar els 18 grups que pasaran a la següent fase del concurs: 12 de Catalunya, 3 de les Illes Balears i 3 de la Comunitat Valenciana. Els grups classificats es faran públics el dilluns 30 d'abril a través del web del concurs i del programa Sona9 d'iCat. 

Durant el mes de maig es realitzaran els concerts preliminars a Barcelona, els dies 7, 9, 14 i 15 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. A Palma se celebrarà el divendres 18 al Teatre Xesc Forteza amb els classificats de les Illes Balears, i finalment, el dijous 24 els grups de la Comunitat Valenciana actuaran a la sala Amstel Art del Port de València.
En aquesta preliminar, el públic escollirà sis artistes mitjançant votació popular al final de cadascun dels concerts, i el jurat elegirà els altres sis. En total seran dotze els grups que passaran a la següent fase amb les proves semifinals que es realitzaran durant el mes de setembre. 

En aquesta preliminar, els grups tindran l'oportunitat de realitzar diferents tallers de creació, producció i assessorament musical organitzats per les Cases de la Música de Catalunya, i també podran accedir al Premi Cases de la Música, que consistirà en un pack de serveis musicals.

A més, la plataforma de serveis musicals La Cupula Music oferirà gratuïtament la distribució digital a través de Spotify, iTunes o Deezer de les cançons presentades al concurs per part de les 18 bandes seleccionades en aquesta fase. Aquest servei s’activarà un cop acabat el Sona9 i tindrà vigència d’un any. El fet d'arribar a aquesta fase del Sona9 també ofereix un descompte del 50% als serveis de Verkami als grups o solistes classificats.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2018, Sona9

COMENTARIS

entrades

Plou, 02/05/2018 a les 13:35

M'encantaria anar al concert de Plou.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.