Estrenes

Estrenem «Tot perdut», el nou videoclip de Calàpot

Els de Santanyí preparen el seu debut fora de l'illa

| 14/04/2018 a les 18:00h

Imatge il·lustrativa
Arxiu Calàpot
Tres dels membres de Calàpot havien compartit escenaris al grup de rock setanter Misty Mountain. Per a aquest nou projecte volien fer una banda que cantés en català i que no fos molt pensada. De fet, el primer dia que es van trobar va ser per enregistrar un disc, La gran vida real (Blau, 2017), que es va editar l'any passat amb l'etiqueta de Blau. A EDR Balears estrenem el seu darrer videoclip.

El tema "Tot perdut" és una adaptació d'un clàssic del músic americà Gene Clark (The Byrds), concretament del seu senzill "So You Say You Lost Your Baby". Jaume Amengual, teclista del grup, explica: "Nosaltres en som seguidors, de fet es va fer una petita comunitat a Mallorca. L'any passat vam fer un concert d'homenatge a 'la Movida' de Palma on es va convidar Sid Griffin, líder de The Long Ryders". La cançó parla d'un desencontre amorós, i els mallorquins n'han realitzat una interpretació i adaptació al català afegint-hi un puntet d'esperança respecte a l'original.


Actualment els de Santanyí estan preparant l'agenda per fer concerts arreu de Mallorca amb la idea de consolidar la banda en directe. Amengual afegeix: "La nostra idea és poder pegar el bot fora de l'illa amb unes certes garanties". El grup es va trobant en funció dels concerts i també per crear nou repertori. Jaume Amengual i Agustí Mestre s'encarreguen de la composició, a banda dels teclats i la guitarra i veu principal, respectivament. Algunes de les cançons són poemes musicats de Maria Bellver, membre del duet Silvamare. La resta de membres de Calàpot són Rafel Mulet al baix i Antoni Canyelles a la bateria.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Gene Clark, Calàpot, Blau, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.