Crònica

Sau30 fa petit l'Auditori de Girona

La banda es va reunir aquest divendres en el marc del festival Strenes en un concert per a nostàlgics

Pep Sala: «Sau no torna ni tornarà, només ens reunim per fer uns quants concerts»

| 16/04/2018 a les 14:59h

Sau30
Sau30 | Martí E. Berenguer
El festival Strenes ha estat el marc incomparable on el projecte de Sau30 ha llançat el tret de sortida a la seva gira de retorn. Dues dècades després de la mort de Carles Sabater, l'equip tècnic i musical de Sau s'ha tornat a posar les piles per recuperar un espectacle i unes cançons ben presents en l'imaginari col·lectu del país.

El concert del dissabte a l'Auditori de Girona va ser un èxit d'assistència, tenia les entrades exhaurides des de ja feia dies, i en execució, les cançons van sonar igual de reals amb la veu de Jonathan Argüelles. Entre els temes que van interpretar hi ha "Res semblant a res" (amb la qual van obrir el concert), "Tornar a començar", "Viatge llarg", "Cap on vas", "Deprimit", "Cercles", "No puc més" o "Envia'm un àngel". Òbviament, no hi podien faltar peces tan emblemàtiques com "És inútil continuar", "Me'n torno a Sau", "Tren de mitjanit", "Perestroika" i "Boig per tu", que van deixar per al tram final del concert.

El de Girona va ser el primer d'un gira d'una desena de concerts que la banda osonenca farà durant aquest any i que encara no s'han anunciat. De moment, només se sap que aquest cicle es tancarà l'1 de març del 2019 amb una actuació final al Gran Teatre del Liceu.

Sau30. Foto: Martí E. Berenguer

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Strenes, Sau30, Auditori de Girona, crònica, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.