Sona9

110 grups s'han presentat al Sona9 2018

Dilluns 30 d’abril es faran públiques les 18 propostes classificades pel concurs

Coneixes els grups del Sona9 2018? Avui sonen a iCat

| 17/04/2018 a les 14:30h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Un cop tancades les inscripcions per presentar-se al Sona9, ara falta que el jurat seleccioni els 18 grups que passaran a la següent fase d'entre els 110 que s'han presentat. D'aquestes bandes seleccionades n'hi haurà 12 de Catalunya, 3 de les Balears i 3 més de la Comunitat Valenciana, que competiran en les concerts preliminars.

Durant el mes de maig els 18 grups classificats, realitzaran els concerts preliminars a Barcelona, els dies 7, 14 i 15 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. A Palma se celebrarà el divendres 18 al Teatre Xesc Forteza, i finalment dijous 24 es tancarà aquest fase a la sala Amstel Art del Port de València. En aquests concerts, el públic escollirà 5 artistes mitjançant la votació popular al final de cadascun dels concerts. El jurat del Sona9 elegirà els altres 7 grups que passaran a la següent fase que es realitzaran durant el mes de setembre, d'aquesta manera es completaran els 12 grups semifinalistes. 

En aquesta preliminar, els 18 grups classificats tindran l'oportunitat de realitzar diferents tallers de creació, producció i assessorament musical organitzats per les Cases de la Música de Catalunya, a més, la plataforma de serveis musicals La Cupula Music oferirà gratuïtament la distribució digital a través de Spotify, iTunes o Deezer de les cançons presentades al concurs per part de les 18 bandes seleccionades en aquesta fase. El fet d'arribar a aquesta fase del Sona9 també ofereix un descompte del 50% als serveis de Verkami als grups o solistes classificats.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sona9 2018, concurs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.