estrenes

Can Canalla presenta una lliçó d'humilitat feta videoclip

Estrenem el videoclip de la cançó "El más humilde del mundo", on apareixen músics de La Sra. Tomasa, Animal, Itaca Band, Ojo de Buen Cubero i Ovella Xao

| 19/04/2018 a les 11:00h

Can Canalla
Can Canalla | Arxiu grup
Can Canalla tot just comença i ho fa amb humilitat. Avui estrenem en exclusiva el videoclip d'una de les cançons del seu primer disc, Todo se lía (Microscopi, 2018). El tema es titula “El más humilde del mundo” i té la col·laboració de Pau Lobo, cantant de La Sra. Tomasa, que també canta. Pel que fa a aquest segon clip que estrena la banda, també té aparicions estel·lars.

El que va ser el segon single del disc parteix de la contradicció del mateix títol: predicar que un mateix és humil. Amb un to festiu, Can Canalla parla de la humilitat i de com l'afany de protagonisme pot perjudicar les relacions interpersonals. Per això, la cançó passa per una etapa en què el protagonista fa tot el que vol sense tenir en compte la resta de persones i acaba adonant-se que és tard per tornar a començar. 



Can Canalla explica que aquesta cançó els fa pensar "que s'han de tenir els peus a terra i valorar les persones que t'envolten, t'estimen i et fan costat". Afirmen: "No es pot jugar a la lleugera amb aquest tema", i han escrit la cançó en primera persona perquè "moltes vegades les coses que ens molesten de la gent són les que més odiem de nosaltres mateixos".

L'egòlatra personatge que protagonitza el videoclip és Joan Sentís, que es mou per les ciutats de Sabadell i Barcelona. En els gairebé 5 minuts de metratge hi apareixen també diversos artistes coneguts com Gerard Aledo d'Animal, els germans d'Ojo de Buen Cubero, Aniol Riba d'Ovella Xao, DJ Sendo i Kel Saguessa d'Itaca Band.

El disc Todo se lía és el primer treball discogràfic del grup vallesà, i porta vuit cançons plenes de positivitat. De moment, el grup ja han presentat els seus nous temes al Cebafoc 2018 de Sabadell, a la sala Lo Submarino de Reus, a la sala Dresden de Cerdanyola, a la Masia San Boi o a la sala Morralla de Blanes. Pel proper concert haureu d'esperar fins el 28 de juny, quan actuaran a la Festa Major de Sant Cugat. La banda també ha estat confirmada pel festival BioRitme de Vilanova de Sau i per la Festa Major d'Horta.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Animal, Sra Tomasa, Can Canalla, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.