actualitat

Cesk Freixas ofereix un concert a la plaça de Catalunya en suport a les acampades

El cantautor ofereix avui un concert a les 19 h en suport a les reivindicacions independentistes i a les dels sense sostre

Aquest dimecres la Guàrdia Urbana desallotjava els acampats que hi estaven instal·lats des de fa més de dos mesos

El cant i la protesta són compatibles

| 19/04/2018 a les 15:00h

Cesk Freixas
Cesk Freixas | Carles Rodríguez
El passat dimecres 18 d'abril la plaça de Catalunya va ser l'epicentre de totes les mirades arran del desallotjament per part de la Guàrdia Urbana dels campaments que s'hi havien instal·lat. Des de fa més de dos mesos una acampada enrocada al centre de Barcelona ha simbolitzat les protestes, per denunciar l'estat de milers de sense sostre barcelonins i per reclamar la investidura d'un govern de la Generalitat. Tot i la controvèrsia, el succés es va produir sense incidents, ja que l'Ajuntament de Barcelona havia avisat prèviament del desallotjament amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

En suport a aquestes reivindicacions, Cesk Freixas ha anunciat al seu compte de Twitter un concert per a avui a les 19 h a la plaça de Catalunya. "Volem donar suport a les persones que estan defensant la República, els drets democràtics i, en general, totes aquestes reivindicacions que emanen de l'1 doctubre", explica el cantautor. Les cançons que s'hi tocaran també aniran dirigides als altres acampats, els sense sostre, així ho puntualitza el músic: "La plaça de Catalunya és un lloc simbòlic de moltes lluites, d'alguna manera les meves cançons també volen tocar les reivindicacions dels sense sostre".

El cantautor opina sobre la situació d'excepcionalitat que viu el país: "Soc un defensor dels drets democràtics, de la justícia i la solidaritat. El que estem vivint és una situació d'anormalitat en molts sentits que s'està cronificant. El perill més gran que correm és que aquesta situació es normalitzi i s'entengui que tot el que està passant és responsabilitat nostra".
 

El cantautor de protesta tocarà aquesta tarda per donar suport a les acampades.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, acampada, concert, Plaça Catalunya, Cesk Freixas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.