Sona9

Els grups del Sona9 2018 sonaran avui a iCat

Al programa se sentiran els temes d'artistes com Pubilles Ninja, Malestruch o Animal Ferest

110 grups s'han presentat al Sona9 2018

El dilluns 30 d’abril es faran públiques les 18 propostes classificades pel concurs

110 grups s'han presentat al Sona9 2018

| 23/04/2018 a les 16:00h

Malestruch
Malestruch | Ullmàgic FILMS
Amb la tornada d'iCat a la FM aquesta temporada, el concurs Sona9 torna a tenir un espai radiofònic on radiar els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit. La cita radiofònica amb el concurs us la presenta setmanalment Lluís Gendrau.

Fins ara s’hi han pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana del 2017. Un total de 110 artistes s'han presentat a la divuitena edició del Sona9: 85 del Principat, 15 del País Valencià i 10 de les Illes Balears. A l'espera que el jurat seleccioni els divuit grups i solistes que passarant a la següent fase i actuaran a Barcelona, Palma i València, el programa d'avui repassarà alguns dels noms classificats.

Hi sentirem els temes “Plaça Elvis Presley” i “Guardians de la nit” de Pubilles Ninja, “Gas” i “Tot ok" d'Animal Ferest, “Mal d'altura” i "Constel·lacions" d'Òrbites, "Lluny de mi" i "Amnèsia" de D.O., "James Dean" i "L'incendi" de King Kong Boy, "El blues de la mina" i “Per camins i corriols" de Malestruch, "No tinc por" i "Cant a un amic meu" de Menut, "Maleït dilluns" i "Clementina" d'On:ze PM, "Bon sentit de l'humor" i "A cada pas" d'Oriol Ribes, "Un altre esgraó a l'infern" i "Ciutat morta" d'Escurçor Negre, i "Fora cauen meteorits" i "Des meu pa, ses meves sopes" de Monxos.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, iCat, Sona9 2018, Pubilles Ninja, Sona9, Malestruch

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.