Videoclip

La vida en cercles de Paula Valls

Estrenem el videoclip de "Circles", primer avançament del nou disc que es publica aquest divendres 27 d'abril

La manlleuenca el presentarà aquest mateix dia al festival Strenes

| 25/04/2018 a les 11:00h

Paula Valls
Paula Valls | Arxiu artista
Paula Valls presenta en exclusiva per Enderrock.cat un vídeo inèdit de la cançó "Circles", el primer avançament del seu nou àlbum, I am (Satélite K, 2018). Després del seu primer treball discogràfic, Black and White (RGB Suports, 2016), la jove cantant manlleuenca publica aquest divendres 27 d'abril el segon disc.


Sobre "Circles", Valls ens explica que vol parlar de "perdre el temps, de deixar passar oportunitats i per tant, convertir la vida en un cercle en què vas deixant escapar coses", és un tema que mostra la idea de "sentir-se perdut, però intentar fer bé les coses". Segons la cantant, el tema resumeix a la perfecció el missatge general del disc: intentar trobar-se a una mateixa, però sempre des d'un punt de vista positiu.

Paula Valls comenta que al nou àlbum, I am, s'hi pot trobar un to més intimista, les cançons es basen en experiències pròpies que reflecteixen la seva "accelerada evolució personal". Per a Valls, aquest nou disc suposa "una carta de presentació" sobre qui és, què fa i què sent. La manlleuenca confessa que està nerviosa, amb ganes de presentar el disc i rebre el feedback de la gent. 

Amb 19 anys, la cantant reflexiona de manera indirecta a través de les seves cançons sobre l'egocentrisme de la societat actual, la soledat o la mort. Aquest divendres 27 és el dia assenyalat per estrenar aquesta segona referència, el mateix dia triat per presentar les seves cançons al Festival Strenes de Girona. La jove cantant també tocarà el 27 de juliol a Arenys de Mar i el 28 de juliol a Sant Martí de Centelles.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Paula Valls, Circles, estrenes, I am, Strenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.