Actualitat

Es Claustre de Menorca celebra 10 anys a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

El centre cultural menorquí presenta la programació amb una festa el proper 26 d'abril i Enderrock regala invitacions dobles per assistir-hi

| 24/04/2018 a les 12:00h

Matthew McDaid debuta amb «Off the beaten track», el seu primer LP
Matthew McDaid debuta amb «Off the beaten track», el seu primer LP | Àlex Àlvarez
Uns dels epicentres de la cultura musical menorquina és sense dubte Es Claustre del Carme, a Maó. Al llarg dels darrers deu anys s'ha convertit en un referent pel que fa a la programació artística, ja que abasta no només la música sinó també altres disciplines. El proper 26 d'abril a les 19 h Es Claustre presentarà la programació anual en el marc de l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Després del parlament de presentació actuaran Matthew McDaid & The Last Minute Soldiers i Golfo de Guinea Dj, amb alguns amics convidats.

Serà el tret de sortida dels concerts de l'any, amb l'incentiu de poder fer un tast del que vindrà al llarg de tota la temporada. Els abonats d'Es Claustre hi entren gratuïtament. Pels que no ho sigueu, des d'Enderrock sortegem cinc invitacions dobles per als que omplin el següent formulari, els guanyadors es faran públics el dijous al matí.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Matthew Mcdaid, Estrella Damm, sorteig, actualitat, Es Claustre, Menorca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.