festivals

L'Alta Segarra s'omple de festivals

Maria Arnal i Marcel Bagés, Xarim Aresté i La Folie se sumen al cartell ja anunciat, amb Els Amics de les Arts, Andrea Motis i 'Tossudament Llach'

Castellfollit de Riubregós, Veciana i Calaf són les tres localitats que acolliran la tercera edició del festival

Els Amics de les Arts i Andrea Motis als festivals Alta Segarra

| 24/04/2018 a les 15:49h

Xarim Aresté actuarà a Calaf el dia 27 de juliol
Xarim Aresté actuarà a Calaf el dia 27 de juliol | Xavier Mercadé
La tercera edició del Festivals Alta Segarra acollirà un total de sis concerts que tindran lloc els caps de setmana del 13 al 28 de juliol en diferents indrets emblemàtics de la comarca. A través de la música i la cultura, es vol donar a conèixer, revaloritzar i convertir la zona en un pol d’atracció per al turisme rural.

La primera parada de la cita serà a Santa Maria del Priorat, a Castellfollit de Riubregós, on se celebraran els concerts d'Andrea Motis i Joan Chamorro el 13 de juliol i de Maria Arnal i Marcel Bagés l'endemà, dissabte 14 de juliol.

L'espai de Veciana que prendrà protagonisme serà l'exterior del Casal de Pareres, on tindran lloc els concerts de Tossudament Llach amb La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i La Folie, els dies 20 i 21 de juliol. L'espai escollit de Calaf, les Eres d'en Tardà, permetrà gaudir de Xarim Aresté i Els Amics de les Arts, els dies 27 i 28 de juliol, amb unes vistes privilegiades del campanar i el castell de la vila.

Les entrades ja estan a la venda anticipadament amb un preu d'entre 12 i 16 euros (costaran entre 15 i 20 euros a taquilla), i hi haurà l'opció d'agafar-les amb o sense tast gastronòmic. Aquest té un cost de 8 euros i estarà organitzat pel Grup Anifalac amb productes de proximitat de gran qualitat, incloent menjar i beguda. També hi ha abonaments per 70 euros (110 euros amb tast gastronòmic).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Calaf, Alta Segarra, Festivals Alta Segarra, festivals, Maria Arnal i Marcel Bagés, La Folie, Xarim Aresté

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.