actualitat

Qui és qui a la portada del nou EP d'Enric Montefusco

'Coros de medianoche' constarà de 5 cançons col·laboratives amb músics com Albert Pla o Maria Arnal

| 25/04/2018 a les 12:41h

Enric Montefusco
Enric Montefusco | Arxiu de l'artista
Aquest juny Enric Montefusco publica un nou EP i ja se n'han començat a filtrar detalls. Sabem que es dirà Coros de medianoche (Buena Suerte, 2018), que inclourà cinc cançons plenament col·laboratives i que la portada serà espectacular.

Precisament és la caràtula d'aquesta nova referència de l'exmembre de Standstill la pista principal per saber amb qui ha comptat Montefusco per fer les cançons. Pintats en el que sembla un quadre de Goya hi trobem les cares de Maria Arnal, Albert Pla, Nacho Vegas, El Niño de Elche i Los Hermanos Cubero. Tots ells són aristes admirats per Montefusco, que ha volgut endinsar-se en unes col·laboracions totalment horitzontals que desdibuixen obertament la idea d'autoria.
 

Portada del disc «Coros de medianoche»


La continuació de Meridiana (Buena Suerte, 2016) no arribarà només en forma de disc, sinó també en forma de llibre, el primer del músic. El 21 de maig arribarà a les llibreries el recull de lletres d'Enric Montefusco, que durà el nom de Carne de cañón (Bandaàparte, 2018) i que es complementarà amb textos i relats autobiogràfics.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enric Montefusco, actualitat, Albert Pla, Maria Arnal, Coros de medianoche, portada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.