Festivals

Joan Dausà, Sau30 i Els Catarres, protagonistes del Sons del Món

Altres caps de cartell del festival d'estiu de la Costa Brava són Gloria Gaynor, Antonio Orozco i Michel Nyman

El festival Ítaca s'eixampla per l'Empordà amb una trentena de concerts

| 27/04/2018 a les 11:00h

Els Catarres
Els Catarres | Marta Mas
Arriba l'onzena edició de Sons del Món Vi & Music, el festival d'estiu que uneix música i vi i que se celebrarà del 6 de juliol al 4 d'agost a la Costa Brava. L'edició d'enguany repartirà les actuacions per la plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries, la Ciutadella de Roses i alguns cellers de l'Empordà.

El Sons del Món Vi & Music comprendrà 14 concerts. Per a cada actuació, la sommelier Laura Masramon proposarà un maridatge que combini amb la música i personalitat de cada artista. Tots els vins formen part de la Ruta del Vi DO Empordà, i els assistents al festival podran tastar-los abans de les actuacions. 

Dins la programació de concerts, hi ha artistes de renom internacional com Michel Nyman el 6 de juliol a Castelló d'Empúries o Gloria Gaynor a Roses el 4 d'agost. També tocaran en el marc del Sons del Món Vi & Music grups com Els Catarres amb Animal, Sau30 i Inner Circle i músics com Joan Dausà, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Manu Guix, Maria del Mar Bonet, Judit Neddermann i Paula Valls.

Pots consultar el programa sencer i els maridatges per a cada concert al web de Sons del Món
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sons del món, festivals, Joan Dausà, Els Catarres, Empordà, Sau30

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.