Actualitat

Plataforma per la Llengua mou músics per la «llengua comuna»

La campanya 'El català llengua comuna' es tancarà amb una jornada de concerts a Barcelona de grups com Mishima, Joan Garriga o Koers

| 26/04/2018 a les 13:30h

Joan Garriga
Joan Garriga | Xavier Mercadé
Aquesta setmana s'ha presentat una nova campanya de difusió i sensibilització  de Plataforma per la Llengua amb el nom El català, llengua comuna, que culminarà amb un gran acte de tancament amb molta música el proper 19 de maig. Amb el nom Fes-te Meridiana. El català, llengua comuna, la festa es farà a Ciutat Meridiana, al districte de Nou Barris.

Col·laboraran amb la iniciativa grups i músics com Mishima, Joan Garriga, La Troba Kung-Fú, La Iaia, Mazoni, Koers i Ruc'n'Roll, tots ells seran a la clausura del dia 19. A més, entre els vídeos promocionals d'entrevistes a personalitats mediàtiques del país que no van tenir el català com a primera llengua s'hi troben músics com Dolo Beltrán, Elena Gadel o Santi Balmes (Love of Lesbian).

A dia d'avui, més de 4.000 persones ja han signat el manifest de la campanya, que té adhesions destacables com les del Barça, SOS Racisme, Càritas, la UFEC, la Universitat Pompeu Fabra, el Teatre Lliure, el Col·lectiu CPNL, Fundesplai o els sindicats UGT, CCOO i la Intersindical-CSC.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Plataforma per la Llengua, joan garriga, la iaia, mishima, koers, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.