Actualitat

Els músics ensenyen les seves vergonyes al «Desconcert» d'iCat

La tercera edició del 'Desconcert' s'ha batejat com la dels 'Plaers culpables'

Els Amics de les Arts, Els Catarres o Dolo cantaran versions de grups que els fa vergonya reconèixer que els agraden

| 26/04/2018 a les 16:35h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Michal Novak
Tothom té algun artista o cançó que escolta tot i que no quedi bé defensar-ho en públic, fins i tot els mateixos músics. Sota aquesta premissa, la tercera edició del Desconcert d'iCat pren per títol Plaers culpables i vol aconseguir que més d'una desena de bandes es confessin d'alt l'escenari de la sala Apolo el proper dimarts 8 de maig. 

La ràdio inquieta s'ha proposat fer passar pel confessionari musical a Els Amics de les Arts, Els CatarresDoloFerran Palau, Halldor Mar, Gertrudis, Koers, Marion Harper, Miquel Vilella, The Crab ApplesSara Terraza & The Black Sheep, Lakaste i el duet format per Jair Domínguez (Caritat Humana) i Òscar Andreu (La Banda Municipal del Polo Norte).

Tots ells s'acompanyaran d'una banda base formada pel bateria Toni Molina (Adrià Puntí, The Gruixut's), el baixista Gerard Cantero (Falciots Ninja), la guitarrista Laia Alsina (The Crab Apples), el teclista Aleix Cansell (Acció) i a l'electrònica i direcció musical, Guillamino

El Desconcert començarà a les 9 del vespre i les invitacions es poden aconseguir a través d'aquest enllaç. La primera edició va reunir grups catalans en format karaoke, i la segona, parelles musicals impossibles com ara Manel i P.A.W.N. Gang.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Desconcert, barcelona, iCat FM, icat, Sala Apolo, els amics de les arts, plaers culpables, concert, actualitat, iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.