EDR BALEARS

No ho has vist tot de Leonmanso

El cantautor de Ciutadella avança «Una gota d'aigua pura», el segon senzill del seu nou treball

| 28/04/2018 a les 18:00h

Leonmanso
Leonmanso | Josep Bagur
Després de l'èxit de Jardins de brutes basses (Velomar Records, 2014), on Leonmanso deixava anar el canell i es convertia en un dels 'story-tellers' més especials de les Balears, ara arriba el seu nou disc. El cantautor menorquí prepara la sortida del seu àlbum, Escolta com sona es teu pols (Velomar Records, 2018), que veurà la llum el proper 11 de maig. El títol de l'àlbum ha anat canviant a mesura que es gestava, i finalment ha pres el de l'última cançó del disc.

Per a aquest nou treball, el ciutadellenc es va tancar en una cabana de fusta els mesos d'hivern per confeccionar el cançoner. A EDR Balears n'estrenem el segon senzill: 



"Una gota d'aigua pura" és el relat d'una gota d'aigua que viatja d'una banda a l'altra fins que acaba fonent-se amb les llàgrimes d'una noia asseguda al banc d'un parc. La guspira d'inspiració sorgí arran d'un documental sobre l'artista britànica Amy Whinehouse. Llure Marquès explica: "Record ser a casa. Feia mesos que escoltava els seus discos. Me feia ràbia que ja no hi fos. Quan vaig veure el documental vaig sentir la impotència d'una persona que només volia cantar i que es va enfonsar per la pressió mediàtica i els problemes amb les drogues. És una mena de conte dirigit a aquells i aquelles joves que en qualque moment de la seva vida no troben sentit a la vida. Sempre hi ha esperança".

Aquest és un treball més coral que els anteriors. La banda del cantautor, Universal Trees, hi té un pes més específic. Josep Bagur, baixista del grup, ha estat també l'encarregat de la fotografia i el disseny del disc.

Escolta com sona es teu pols serveix d'homenatge a un amic del cantautor que va partir durant el procés de gravació del disc. Leonmanso afronta amb molta il·lusió aquest nou període de la seva carrera: "La idea és tornar als llocs on vaig anar amb el segon disc. Veure si me du a fer més actuacions i a conèixer més gent fantàstica. Amb aquest treball m'he posat al cent per cent per defensar-ne la part artística, i n'estic molt satisfet".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Leonmanso, una gota d'aigua pura

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.