Sona9

Els temes de Chet sonen avui a iCat

El músic serà el convidat del programa d'avui per peresentar el seu primer disc, 'Calidoscopi'

Un cop coneguts els 18 seleccionats del Sona9 2018, aqusta setmana s'inicien els concerts preliminars a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

El Sona9 inicia la fase preliminar amb els concerts d'aquest vespre

| 07/05/2018 a les 12:00h

Chet
Chet | Carles Rodríguez
Amb la tornada d'iCat a la FM aquesta temporada, el concurs Sona9 torna a tenir un espai radiofònic on radiar els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit.

La cita radiofònica amb el concurs us la presenta setmanalment Lluís Gendrau. Fins ara s’hi han pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana del 2017. Un cop coneguts els 18 grups seleccionats del Sona9 2018, Chet, el Premi Joventut 2016, serà el convidat del programa d'avui per peresentar el seu primer disc, Calidoscopi (U98 Music, 2018). Concretament, escoltarem els temes "Només ens queda cantar", "Fotograma", "Inventari, "Els somiadors", "Trencanormes", "Stokke", "La pareja hipster del año" i "Éssers extranys". Amb la presència de l'autor d'aquests temes al programa, és possible que alguna d'aquestes peces sigui interpretada en directe i en acústic. Per tant, estigueu atents!

Recordem també que aquesta setmana comencen els concerts preliminars a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona: Va!, Sisu, Simètric L'Home Invent tocaran el proper 7 de maig; Menut, Sandra Bautista, Ushanka Cuits el 14 de maig, i La Tortuga que Nunca Tuve, Maravint, Plou Pubilles Ninja el 15 de maig.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Chet, iCat, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.