Sona9

El Sona9 inicia la fase preliminar amb els concerts d'aquest vespre

Va!, Sisu, Simètric i L'Home Invent són els classificats que tocaran avui en el primer concert preliminar del Sona9 2018.

| 07/05/2018 a les 10:31h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Els 4 grups que tocaran en el primer concert preliminar del Sona9 són Va!, Sisu, Simètric i L'Home Invent. La cita serà avui 7 de maig a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i hi haurà des de pop-rock a folk, passant també per la cançó d'autor. Per tal que et vagis preparant, et fem una introducció a les seves propostes musicals:

Va!
Procedents de Barcelona, Va! són un grup format per 6 joves que parteixen de la influència de Bob Dylan i Dire Straits i de grups catalans com Manel o Els Amics de les Arts. Toquen un pop-rock que han pogut enregistrar en un primer EP titulat La pell no enganya (autoeditat, 2017), que van presentar a la Nau Bostik l'11 de maig de 2017. 
 

Sisu 
Multiinstrumentista i compositor, Sisu porta des dels 15 anys a l'escenari i ha col·laborat amb grups com Mazoni, Sanjosex o Cheb Balowski. D'origen bisbalenc, ara és resident a l'Anoia i presenta un repertori nou. Al Sona9 presenta les primeres passes del seu projecte en solitari, en directe, però, va en formació de quartet de rock. Per a definir-se ho té clar, Sisu és "un músic proposta". 



Simètric
Els tres integrants de Simètric, Òscar Gargallo, Albert Buils i Miquel Sala, cultiven un folk rock alternatiu que té origen també a la ciutat de Barcelona i que ells defineixen com "la recepta per retrobar-se amb la vida real". Amb més de 8 anys fent música, el tercet ha passat per diversos escenaris de Barcelona i també per València o el Castell d'Oliana. El seu últim tema és "L'Últim Adéu", llançat el febrer de 2018.
 

L’Home Invent 
Defineixen la seva música com "mala llet amb acords oberts" i ja van aparèixer pel Sona9 de l'any 2015. El pop d'autor de L'Home Invent prové de Montcada i Reixac i des de les terres del Vallès Occidental en podrem escoltar d'aquí poc el seu disc Abrera-Mura.
 
Arxivat a: Enderrock, VA!, L'Home Invent, Sisu, Simètric, Sona9 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.