sona9

Menut, Ushanka, Sandra Bautista i Cuits són els grups del segon concert preliminar del Sona9

Aquest proper 14 de maig tots ells actuaran a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Va! és el primer semifinalista del Sona9 2018

| 10/05/2018 a les 19:12h

Imatge il·lustrativa
Arxiu dels grups
Després del primer concert preliminar del Sona9 el passat 7 de maig, el concurs no descansa. El proper dilluns 14 de maig l'escenari de la Damm rebrà la segona fornada de grups seleccionats per la fase preliminar del concurs. Seguim amb propostes de cançó d'autor i altres estils com pop-folk i mestissatge electrònic. Quins seran els artistes que protagonitzaran la vetllada?
 
Menut 
Procedents de la Ribera d'Ebre, Carles Blanch i Alberto García porten una cançó d'autor revitalitzada. Totes les cançons de Menut tenen un denominador comú: el guitarró. Amb versos que tenen influència de la cançó protesta del segle XX i de la Jota, el duo afegeix un to contemporani a la seva música d'arrel.
 
Ushanka
De les reunions de quatre amics a la formació d'un grup amb peces pròpies i noves incorporacions. Els sis integrants d'Ushanka van gravar quatre cançons que parlaven de bons i mals moments, una reflexió de la vida i de la seva visió de la música. 

Sandra Bautista
La casa de les mil olors (autoeditat, 2017) és el primer treball discogràfic de Sandra Bautista, una cantautora de Martorelles amb sons propers a la música sud-americana i al pop-folk. Alguns dels seus referents musicals són El Kanka i Jorge Drexler, dels quals ha versionat algunes cançons. 



Cuits 
Des de Figueres, Cuits és una banda de mestissatge electrònic que el 2014 va treure el primer disc, Esperit rebel (autoeditat, 2014), i que al cap de dos anys va llançar quatre cançons més en un EP. Ara, després d'una campanya de micromecenatge, enregistren el seu tercer treball discogràfic, Aires del norte (autoeditat, 2018), amb col·laboracions de Pupil·les, Ekko i Madamme Mustash.



Per anar a aquest concert només has de demanar la teva invitació doble a través d'aquest formulari.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cuits, Sandra Bautista, Ushanka, Sona9, Menut

COMENTARIS

Consulta

Anònim, 10/05/2018 a les 23:31

Vom es que surt una canço en castellà, si un requisit es que els grupscantonen Català???

Sort

Anònim, 11/05/2018 a les 13:58

Molta meda a tots!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.