festivals

L'Strenes aporta 1,5 milions d'euros a la ciutat de Girona

L'edició del festival Strenes 2018 ha reunit uns 30.400 espectadors i ha venut el 90% de les entrades

Quins seran els últims concerts de l'Strenes?

| 10/05/2018 a les 12:00h

Imatge il·lustrativa
David Ruano
L'edició 2018 del festival Strenes ha deixat empremta a la capital gironina. Segons un estudi encarregat per l'Ajuntament de Girona, el festival ha deixat un impacte d'un milió i mig d'euros a la ciutat. Aquest alt retorn econòmic s'ha evidenciat en la venda d'entrades, ja que de les 16.000 disponibles se n'ha venut un 90%. Aquestes dades tenen en compte també la pèrdua d'entrades per la suspensió del concert inaugural, que aquest any anava a càrrec d'Els Catarres i que es va cancel·lar en solidaritat als presos polítics catalans.

En total, l'Strenes 2018 ha reunit uns 30.400 espectadors, que han contribuït a consolidar la 'marca Girona', i ha animat el públic a assistir a concerts de pagament. 

Però no tot el retorn a la ciutat gironina ha estat econòmic. El festival Strenes també ha fet guanyador el grup Carmen 113, una banda local de Girona que ha llançat el seu nou disc, Discutir desnudos (U98 Music, 2018). A més d'aquest premi al Talent Gironí, a l'Strenes d'enguany hi han tocat artistes com Roba Estesa, Joan Dausà, Maria del Mar Bonet o Txarango, que han consolidat la importància i impacte del festival a la seva ciutat natal.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Strenes 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.