Estrena

PinkPoni reapareix amb nou disc i n'avancem dues cançons

El segon disc de la formació barcelonina, titulat 'La ràbia i la calma', veurà la llum el proper 18 de maig

Avancem en exclusiva "La frontera" i "Retrat", dos temes d'aquest nou àlbum

| 14/05/2018 a les 12:30h

PinkPoni
PinkPoni | Arxiu del grup
La banda de pop d'autor PinkPoni torna a entrar a escena amb el seu segon disc, La ràbia i la calma (Satélite K, 2018), que veurà la llum el proper divendres 18 de maig. L'àlbum toca temes que transiten entre la denúncia i les experiències viscudes, que reflecteixen els estats d'ànim davant les injustícies socials i conviden a la reflexió i avui n'avancem dos temes.


"'La frontera' ens posa davant els ulls el problema dels refugiats. Mentre els poderosos estats s'omplen la boca de solidaritat i igualtat, la realitat és una altra, ens deixa al descobert la hipocresia, reduïm quotes d'acollida i tanquem les fronteres per amagar les misèries que no som capaços d'afrontar."

Enric López, bateria de PinkPoni, ens detalla el següent: "Fins ara la reivindicació era una línia que no havíem tocat, sempre havíem parlat de temes quotidians, però veient tot el que ha passat aquest darrer any, hem sentit la necessitat de tocar aquests temes". 


"'Retrat' pot ser la història de qualsevol de nosaltres, la part fosca que ens acompanya, que trenca relacions, que s'enfonsa i que lluita per subsistir en una tempesta interior que quan no s'atura a temps deteriora l'entorn i no sempre té final feliç."

Semifinalistes del Sona9 2014, PinkPoni s'estrenaven fa dos anys amb el primer disc d'estudi, Diumenges (SateliteK, 2016). Enguany el grup assoleix un so més madur i contundent en l'evolució i la recerca de noves sonoritats. "D'alguna manera ho hem endurit tot una mica, hem fet una proposta més adulta", etziba López. 

Una atmosfera elegant i contundent captiva a través d'unes lletres que ens expliquen històries quotidianes plenes de llum i ombres –sense oblidar la crítica social– envoltades d’una musicalitat plena de matisos on la sensibilitat i el tempo juguen un paper principal. "La ràbia i la calma tindrà una segona part que volem llançar a final d'any o a principi del següent, ja que tenim més material amb el qual estem treballant, però encara no està prou madur", avança el bateria.
 
El segon disc de PinkPoni serà presentat el proper 18 de maig | Foto: Arxiu del grup
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, La ràbia i la calma, PinkPoni, estrenes

COMENTARIS

Retorn enèrgic

Anònim, 14/05/2018 a les 13:55

Segueixo a PinkPoni des del Sona9 i crec que hi ha una evolució en les seves cançons. Sempre cap a millor.
Estic frisant d'escoltar el disc complet, així com esperem veure'ls a molts escenaris a partir d'ara.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.