actualitat

Es Claustre prepara l'estiu dels 10 anys

Ismael Serrano, Pau Vallvé, Refree, Quimi Portet i Iván Ferreiro, entre altres, passaran per Maó aquest estiu

| 13/05/2018 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
Des de fa 10 anys, aquest centre neuràlgic musical a l'illa del vent té una de les programacions més exquisides del territori, amb la flor i nata de l'escena de parla catalana així com també de bona part de l'escena estatal. Qui hi actuarà, enguany?

El passat 26 d'abril a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona van llançar el tret de sortida del seu desè aniversari amb una festa on van actuar un dels seus cantautors fetitxes, Matthew McDaid & The Last Minute Soldiers, i els dijeis Golfo & Wagner Pa. La festa va seguir a Es Claustre, a la festa de presentació a Menorca, el 4 de maig, amb l'actuació dels mallorquins Zulu Zulu.

EDR Balears avança un grapat de concerts que tindran lloc a la capital menorquina aquest estiu: el 25 de maig serà el torn de Gigi McFarlane; el 15 de juny, de la jove promesa mallorquina Júlia Colom, i el 25 del mateix mes, dels eivissencs Lemon Emigrants. El juliol portarà concerts destacats com el d'Ismael Serrano, el dia 12, i del grup de folk-rock mallorquí Boc, el dia 27.

L'agost també ve carregat de plats forts: de moment el dia 2 actuarà Refree juntament al flamenc El Niño de Elche. El dia 9 aterrarà Pau Vallvé amb l'extensa gira d'Abisme cavall primavera i tornar (autoeditat, 2017). El dia 12 el gallec Iván Ferreiro promet amb un dels concerts de l'estiu, i el dia 17 serà una gran oportunitat per al públic menorquí per veure un dels mítics, Quimi Portet, amb el seu nou treball, Festa major d'hivern (Fina Estampa, 2018). Podeu consultar tota la informació i novetats al web d'Es Claustre.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Refree, Iván Ferreiro, Quimi Portet, Pau Vallvé, actualitat, Es Claustre, Ismael Serrano, 10 anys

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.